Cele mai citite
 


Reforma în domeniul Sănătăţii, pe agenda şedinţei de miercuri a Executivului
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii ar putea fi dezbătut în şedinţa de miercuri a Executivului.
De asemenea, membrii Cabinetului Boc ar putea discuta şi pe marginea proiectului pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, precum şi a celui privind completarea Titlului VII al legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente.
Tot în şedinţa de miercuri s-a putea discuta şi despre modificarea HG 581/2008 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ''Reabilitare DN 15 Reghin - Topliţa km 109+940 - km 182+800'' şi a HG 582/2008, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ''Reabilitarea DN 12 Chichiş - Topliţa km 0+000-km 166+625''. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vlad Voiculescu anunţă o ordonanţă de urgenţă pentru profesionalizarea managementului de spital Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat joi, în cadrul unei dezbateri, că o ordonanţă de urgenţă privitoare la profesionalizarea managementului de spital va fi dată cel mai probabil săptămâna viitoare.
Guvernul discută marţi cea de-a doua rectificare bugetară din acest an Guvernul discută în şedinţa de marţi proiectul de ordonanţă de urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe 2014.
Premierul Boc: O Ordonanţă de Urgenţă în cazul etnobotanicelor nu mai făcea faţă provocărilor din teren Premierul Emil Boc a explicat luni, după întâlnirea cu deputaţii democrat-liberali, că proiectul de lege privind desfiinţarea magazinelor de vise a fost înaintat Parlamentului în procedură de urgenţă deoarece Ordonanţa de Urgenţă în cazul substanţelor psihotrope nu face faţă provocărilor din teren.
Guvern: 13 unităţi sanitare transferate din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă privind transferul a 13 unităţi sanitare din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii, precum şi desfiinţarea Casei Asigurărilor de Sănătate a MT şi preluarea activităţii acesteia de către Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate...
Ministrul Sănătăţii a aprobat planul de investiţii de urgenţă pentru Spitalul de Arşi Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a aprobat vineri planul de măsuri privind igienizarea Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.
Guvernul discută în şedinţa de marţi mai multe legi privind sistemul sanitar Guvernul discută în şedinţa de marţi un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii privind reforma în domeniul sănătăţii, informează un comunicat de presă al Executivului remis AGERPRES.