Cele mai citite
 


CASMB anunţă noi sedii pentru activităţile sale din ianuarie
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   2 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că începând cu 3 ianuarie 2011, activităţile se vor desfăşura în sedii noi.
Astfel, în str. Sergent Matei N. Dumitru nr. 1-3, sector 2, cod poştal 020321 sediul central) se vor afla conducerea CASMB, departamentele de relaţii cu furnizorii, formulare europene.
În str. Gheorghe Ţiţeica nr. 142, sector 2, cod poştal 020304, se va afla sediul pentru plata contribuţiei de sănătate (pentru toate sectoarele), depunerea declaraţiilor pentru sănătate şi concedii medicale (pentru sectoarele 1, 2, 5, 6), depunerea documentelor pentru cardul european, depunerea documentelor pentru plata concediilor medicale, depunerea dosarelor pentru comisii terapeutice, executare silită, contracte de asigurat.
Având în vedere planificarea operaţiunilor de mutare, în perioada 27 - 31 decembrie a.c., nu se lucrează cu publicul.
Pentru informaţii suplimentare privind noile sedii, poate fi consultat website-ul instituţiei - www.casmb.ro. AGERPRES
Notare
Comentarii
de Savulescu Dan
De unde pot obtine cardul european pentru sectorul ?

de Savulescu Dan
De unde obtin cardul european pentru sectorul 4 ?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Depunerea certificatelor de concedii medicale la CASMB Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) reaminteşte angajatorilor că exemplarul roz al certificatelor de concediu medical se transmite către CASMB doar în condiţiile în care se solicită restituirea sumelor reprezentând indemnizaţiile plătite asiguraţilor (salariaţilor), care depăşesc...
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.
CASMB: Serviciile acordate răniţilor de la Colectiv pentru perioada de urgenţă, decontate; ulterior, fiecare caz va fi analizat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) precizează că toate serviciile acordate celor 30 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv, pentru perioada de urgenţă, au fost decontate.
CASMB: Programul de lucru cu publicul în perioada 21 - 31 decembrie Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a postat pe site programul de lucru cu publicul pe care îl va avea în perioada 21 - 31 decembrie.
Mai multe departamente ale CASMB nu vor avea program de lucru cu publicul Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că în intervalul 27 iunie - 3 iulie 2012, următoarele departamente din str. Gheorghe Ţiţeica nr. 142 nu vor avea program de lucru cu publicul: compartimentul Adeverinţe de asigurat, biroul Evidenţa Contribuţii, biroul Declaraţii, biroul...