Cele mai citite
 


Deputaţii şi senatorii din Comisiile de muncă şi sănătate au avizat favorabil proiectul legii bugetului de stat pe 2011
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Comisiile reunite de muncă şi sănătate din Camera Deputaţilor şi Senat au avizat favorabil, miercuri, proiectul legii bugetului de stat pentru 2011 cu 21 de voturi pentru şi 10 împotrivă.
În cadrul şedinţei comune au fost aduse în discuţii şi supuse votului un număr de 27 de amendamente, însă nici unul dintre acestea nu au primit aviz favorabil.
Comisiile reunite de muncă şi sănătate din Camera Deputaţilor şi Senat continuă la acestă oră dezbaterea pentru avizarea proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat, document la care au fost anexate 19 amendamente.
Conform proiectului de buget aprobat de Executiv, deficitul bugetar va scădea în 2011 de la 6,8% la 4,4% cu perspectiva unui deficit de 3% în 2012.
Bugetul pe 2011 se bazează pe reducerea cheltuielilor curente, a cheltuielilor de personal, cu asistenţa socială, cu bunuri şi servicii, iar cheltuielile pentru investiţii cresc de la 33,9 la 25,1 miliarde de lei.
În ceea ce priveşte bugetul asigurărilor în 2011 se vor transfera de la bugetul de stat 13,9 miliarde de lei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.
Proiectul Legii bugetului de asigurări sociale de stat, avizat favorabil de Comisiile reunite de muncă şi sănătate Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Comisiile reunite de muncă şi sănătate din Camera Deputaţilor şi Senat au avizat favorabil, miercuri, proiectul Legii bugetului de asigurări sociale de stat pentru 2011, cu 18 voturi pentru şi şase împotrivă.
Dan Mircea Popescu (PSD): România este ultima din UE la cheltuieli sociale, cu 12% din PIB Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - România alocă 12% din PIB pentru cheltuielile sociale în timp ce media europeană este de 31,9%, fapt care ne clasează pe ultimul loc în Uniunea Europeană (UE), a declarat, miercuri, în cadrul lucrărilor comune ale Comisiilor de Muncă şi Sănătate din Camera Deputaţilor şi...
Senat: Legea asistenţei sociale ar putea primi un vot lunea viitoare Senatorii au amânat pentru lunea viitoare luarea unei decizii cu privire la legea asistenţei sociale, iniţiată de Guvern.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Botiş: Românii ar putea recupera 25% în 2011, dar în prima fază salariile cresc cu 15 procente Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Salariile românilor vor creşte în primă fază cu 15% de la 1 ianuarie 2011, iar în decursul anului viitor în urma unei corecţii bugetare acesta ar putea depăşi diminuarea de 25%, a declarat, miercuri, în cadrul şedinţei comune a Comisiilor de Muncă şi Sănătate din Camera...