Cele mai citite
 


Constanţa: Prefectul a dat aviz de legalitate închiderii magazinelor de vise
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constanţa, 15 dec /Agerpres/ - Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a semnat, miercuri, avizele de legalitate pentru hotărârile adoptate de trei consilii locale prin care se interzice funcţionarea magazinelor de vise.
'Susţinem orice demers al primarilor din judeţ, asemeni celor din Năvodari, Ovidiu şi Nicolae Bălcescu, unde s-a decis interzicerea funcţionării firmelor care comercializează, depozitează şi distribuie substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope şi eradicarea acestui flagel care ameninţă tânăra generaţie. Continuăm astfel acţiunea pe care am coordonat-o sâmbătă seară (11 decembrie - n.r.)', a spus prefectul.
Potrivit acestuia, la acţiune au participat ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, comisari ai Gărzii Financiare, inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului, iar în urma controlului efectuat la nouă societăţi comerciale au fost ridicate în vederea expertizării 145 de plicuri, s-au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 44.000 de lei şi a fost suspendată activitatea a trei societăţi comerciale.
'Stă în puterea autorităţilor să blocheze activitatea aşa-ziselor magazine de vise şi nu voi sta pe gânduri când mi se va înainta o hotărâre de consiliu local prin care acestea sunt interzise', a declarat Claudiu Palaz. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Zeci de amenzi aplicate de reprezentanţii ISU în urma controalelor de prevenire la unităţile medicale din judeţ Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au efectuat, de la începutul anului şi până în prezent, 12 controale de prevenire la unităţile medicale cu paturi de pe raza judeţului, fiind aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile depistate, a declarat luni, în...
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
UPDATE/Argeş: Prefectul a convocat o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor infectaţi cu o bacterie Prefectul Mihail Oprescu a convocat, miercuri, o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor din judeţul Argeş infectaţi cu bacteria Escherichia coli, internaţi în prezent la Spitalul de Copii "Marie Curie" din Bucureşti.
Neamţ: Zeci de şcoli, fără autorizaţii sanitare şi de securitate la incendiu Zece la sută din şcolile din judeţul Neamţ nu au autorizaţii sanitare de funcţionare sau de securitate la incendiu, potrivit unei situaţii ce a fost prezentată, marţi, în Colegiul Prefectural, de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Argeş: Prefectul a convocat o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor infectaţi cu o bacterie Prefectul Mihail Oprescu a convocat, miercuri, o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor din judeţul Argeş infectaţi cu bacteria Escherichia coli, internaţi în prezent la Spitalul de Copii "Marie Curie" din Bucureşti.
Tulcea: Spitalul Judeţean pune în practică planul de conformare remis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea va încheia la finele anului punerea în practică a planului de conformare întocmit de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Delta' pentru ca unitatea să respecte toate cerinţele în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor.