Cele mai citite
 


Vaslui: O femeie a ajuns la spital în comă de gradul 4 după ce a căzut pe gheaţă
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 15 dec /Agerpres/ - O femeie în vârstă de 59 de ani din judeţul Vaslui a ajuns la spital în stare gravă, miercuri după amiază, după ce a alunecat pe gheaţă şi a căzut.
Femeia ieşea dintr-un magazin, a alunecat şi s-a rostogolit pe câteva trepte de beton.
Trecătorii au sunat la 112 şi au solicitat o ambulanţă, iar medicii au găsit pacienta în stare de inconştienţă şi au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.
'I-am acordat primele îngrijiri medicale, dar femeia era inconştientă. A fost dusă la un examen de computer tomograf şi pentru că se afla într-o comă de gradul 4 s-a decis transferul ei la o clinică din Iaşi', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.
În ultimele ore, 10 persoane din judeţul Vaslui au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au alunecat şi au căzut pe gheaţă sau zăpadă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Copil de 11 ani, găsit în comă alcoolică în şant, pe marginea drumului Un copil în vârstă de 11 ani din comuna vasluiană Laza a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce a fost găsit căzut într-un şanţ de pe marginea drumului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul...
Vaslui: Un bătrân a ajuns la spital în comă şi cu hipotermie Un bărbat în vârstă de 88 de ani, din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, a fost transportat, miercuri, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit căzut pe stradă.
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Vaslui: Elevă în stare gravă ajunsă la spital după un conflict cu un coleg O elevă în vârstă de 14 ani de la o şcoală din comuna vasluiană Lipovăţ a fost transportată, joi, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu un traumatism de coloană cervicală, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut, în timpul unui conflict cu un coleg, pe drumul spre casă de la cursuri...
Vaslui: Copil în comă, după ce a înghiţit medicamente folosite în tratamentul epilepsiei Un copil în vârstă de doi ani din localitatea vasluiană Doagele, comuna Dragomireşti, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce a înghiţit mai multe comprimate de carbomazepină, medicament folosit în tratamentul epilepsiei. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.