Cele mai citite
 


Vaslui: Primăria apelează la mijloace de transport 4x4 pentru a ajunge în zonele înzăpezite
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 15 dec /Agerpres/ - Primăria municipiului Vaslui, prin intermediul Biroului pentru Situaţii de Urgenţă, a încheiat miercuri un protocol de colaborare cu trei deţinători de mijloace de transport 4x4, care şi-au manifestat disponibilitatea de a ajuta autorităţile locale în condiţii meteorologice extreme, atunci când accesul cu autovehicule convenţionale în anumite zone nu este posibil.
'Am apelat la această soluţie pentru a nu înregistra probleme pe timp de iarnă. Există unele zone unde, dacă ninge abundent şi viscoleşte, nu se poate intra cu maşinile de care dispunem noi la primărie sau cu salvările, de exemplu', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui, Clitemnestra Tofan.
Prima intervenţie a deţinătorilor de autoturisme de teren 4x4 a fost înregistrată miercuri dimineaţă în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui, acolo unde salvarea şi echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au rămas blocate în zăpadă în timp ce se deplasau să preia un bărbat căzut în zăpadă.
Medicii de la Salvare au fost preluaţi pe traseu de maşinile 4x4 şi transportaţi la locul în care se afla pacientul.
Bărbatul a fost însă găsit decedat de ambulanţierii care susţin că moartea a survenit cu mult înainte de a fi înregistrat apelul la 112.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.
Vaslui: Bolnavii blocaţi din cauza zăpezii au fost preluaţi de ambulanţe Doi bolnavi care nu au putut ajunge, vineri, la Centrul de Dializă din Vaslui şi un pacient care suferea de colică renală şi hipertensiune, au fost salvaţi, în urma unei intervenţii a echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt' al judeţului Vaslui şi a drumarilor. Pompierii...
Vaslui: Circulaţie în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ; nu sunt blocaje Circulaţia pe drumurile din judeţ se face în condiţii de iarnă, fără a fi înregistrate artere blocate, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, prefectul din Vaslui, Andrei Puică.
Vaslui: Autorităţile susţin că sunt pregătite pentru iarnă Prefectul Radu Renga a dat asigurări, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe drumurile judeţene şi naţionale nu vor fi probleme în sezonul rece autorităţile implicate urmând să fie prezente în toate zonele identificate ca unele de risc, în vederea fluidizării circulaţiei.
Vaslui: Echipajul de la Salvare a ajuns la pacientul găsit în zăpadă, dar acesta era decedat Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a ajuns la pacientul găsit miercuri dimineaţă în zăpadă de nişte cetăţeni, dar acesta era decedat.
Vaslui: Prefectul anunţă sancţiuni pentru primarii care nu se implică în rezolvarea situaţiilor de urgenţă Prefectul judeţului Vaslui, Levente Csaba Szekely, a cerut, vineri, înfiinţarea unui grup operativ la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vaslui, pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă care apar în perioada de iarnă.