Cele mai citite
 


Argeş: Două femei intoxicate cu monoxid de carbon
vineri, 17 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două femei din oraşul Ştefăneşti, mamă şi fiică, au fost găsite inconştiente în casă în urma intoxicării cu monoxid de carbon, fiind internate în stare gravă, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
'Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat despre faptul ca într-un imobil situat pe strada Drumul Morii, aparţinând unei femei de 59 de ani, proprietara nu răspunde, iar cu ocazia intrării în imobil prin forţarea uşii de acces, aceasta a fost găsită împreună cu mama sa de 80 de ani, în stare de inconştienţă', a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent Laura Folea.

Cele două femei au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde au rămas internate în secţia de terapie intensivă, starea lor fiind gravă.
Din primele cercetări a rezultat că femeile prezintă semne de intoxicaţie cu monoxid de carbon, provenit de la o sobă pe lemne folosită la încălzirea locuinţei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: O femeie a murit şi două sunt în stare gravă, posibil din cauza intoxocaţiei cu monoxid de carbon O femeie a fost găsită moartă şi alte două în stare de inconştienţă, vineri, într-o casă din comuna argeşeană Pietroşani, cazul fiind anchetat de poliţişti şi pompieri.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Nou-născut abandonat la gunoi, internat în stare gravă Un nou-născut a fost găsit, joi, într-o ghenă de gunoi din oraşul Mioveni şi a fost internat în stare gravă, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei, care va fi acuzată de tentativă de omor.
Argeş: Agent de pază găsit spânzurat în depozitul unei unităţi militare Un agent de pază în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, într-un depozit dezafectat din incinta unei unităţi militare, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a decedat la scurt timp.
Argeş: Încă două persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 21 Încă două persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ajungând astfel la 21, conform datelor raportate vineri de conducerea unităţii...
Argeş: Alte şapte persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 27 Alte şapte persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, ridicând la 27 numărul pacienţilor aflaţi sub supraveghere şi tratament, conform datelor raportate duminică de conducerea unităţii medicale.