Cele mai citite
 


Gorj: Bărbat în comă la spital din cauza hipotermiei
vineri, 17 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost adus joi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu în comă de gradul IV, după ce a fost găsit îngheţat pe un câmp din afara municipiului.
Potrivit medicilor de la UPU, cazul bărbatului este unul aparte, deoarece acesta suferă şi de hipertensiune.
'A fost adus în comă un bărbat în vârstă de 48 ani, care a intrat în şoc hipotermic.Temperatura corpului său este de 35 de grade. Este un caz mai aparte, deoarece are hipertensiune şi tulburări de ritm. În prezent este monitorizat pentru a putea fi stabilizat' a precizat medicul Alina Bumbaru.

Acesta este cel de-al doilea caz de hipotermie înregistrat în judeţ de la venirea frigului, primul soldându-se cu decesul unui copil de doar doi ani, după ce a căzut în apa rece a unui râu la sfârşitul lunii noiembrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Fetiţă de şase ani, moartă la Unitatea de Primiri Urgenţe O fetiţă în vârstă de şase ani a decedat, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, în ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o timp de 45 de minute.
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Gorj: Fetiţa care a decedat la UPU a suferit un infract extins Fetiţa de şase ani, care, din cauza unei colici abdominale, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, a decedat în urma unui infarct extins, ca urmare a faptului că suferea de sindromul Down.
Gorj: Copilul de doi ani găsit în şoc hipotermic a murit la spital Copilul în vârstă de doi ani din localitatea Runcu, găsit luni seară îngheţat lângă un pârâu din apropierea casei sale, a decedat în jurul orei 21,00, la Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu.