Cele mai citite
 


Arad: Poliţiştii de frontieră arădeni au donat sânge
vineri, 17 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de douăzeci de poliţişti de frontieră arădeni s-au prezentat joi, la Centrul de Recoltare a Sângelui Arad, pentru a dona sânge destinat persoanelor aflate în suferinţă.
'Am dorit ca prin această acţiune caritabilă să venim în sprijinul celor care nu mai au putere, a celor aflaţi în suferinţă, precum şi a persoanelor pe care, deşi nu le cunoaştem, au nevoie de sprijinul nostru', a declarat la finalul acestei acţiuni, Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Potrivit sursei citate, prin sângele donat, poliţiştii de frontieră arădeni au dorit să ofere mai multor persoane şansa de a-şi trăi în continuare viaţa.
De asemenea, păstrând tradiţia anilor precedenţi, IJPF Arad a primit vizita preotului militar de la Garnizoana Arad, David Adrian, care a venit la invitaţia şefului unităţii, chestorul de poliţie Ioan Handra, pentru a împărtăşi personalului spiritul duhovnicesc al măritului Praznic al Naşterii Domnului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Poliţiştii au donat sânge pentru a-şi completa veniturile Aproximativ 30 de poliţişti din judeţul Olt s-au prezentat joi la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina pentru a dona sânge în schimbul tichetelor valorice de 63 de lei, cu scopul de a-şi completa în acest mod veniturile după ce le-a fost redusă norma de hrană.
Arad: Cercetaşii belgieni rătăciţi în Munţii Zărandului au fost găsiţi după câteva ore de căutări Cei 34 de cercetaşi belgieni care s-au rătăcit joi în Munţii Zărandului, într-o zonă situată între localităţile Covăsânţ şi Căsoaia din judeţul Arad, au fost găsiţi după două ore de căutări efectuate de jandarmi şi poliţişti, ajutaţi de pădurari şi vânători care cunoşteau foarte bine împrejurimile.
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...
Neamţ: Elevii au donat sânge de Ziua Educaţiei Mai mulţi elevi ai Colegiului Tehnic din Piatra Neamţ au sărbătorit Ziua Educaţiei într-un mod mai aparte şi s-au prezentat la Centrul pentru Recoltare şi Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge.
Arad: Locuitorii din Nădlac, mobilizaţi să doneze sânge Arad, 14 oct /Agerpres/- Numeroşi locuitori ai oraşului Nădlac au donat sânge în urma apelurilor directorului Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) Arad, care a vorbit despre criza de sânge cu care se confruntă unitatea medicală.
Aproximativ 40 de poliţişti locali ai sectorului 4 donează sânge pentru răniţii din Club Colectiv Aproximativ 40 de poliţişti din Direcţia Poliţie Locală Sector 4 s-au prezentat, sâmbătă dimineaţa, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, pentru a dona sânge.