Cele mai citite
 


La Alexandria, manifestări anti-fumat
joi, 4 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Alexandria, 04 iunie /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman a montat în centrul municipiului Alexandria, duminică, un cort în cadrul căruia s-au distribuit pliante, fluturaşi şi alte materiale informative privind consecinţele nefaste ale fumatului, activ sau pasiv.

De asemenea, cei interesaţi au putut vedea cum se măsoară concentraţia de monoxid de carbon în aerul expirat de fumători şi au primit sfaturi de la specialişti cu privire la modalitatea de a renunţa la tutun.

Materiale promoţionale, realizate la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti, au fost împărţite şi în cursul unui marş stradal al voluntarilor Crucii Roşii pe B-dul Libertăţii din reşedinţa judeţului Teleorman.

Directorul coordonator al DSP Teleorman, Alexandru Ştefănescu, a declarat că acţiunile prilejuite de "Ziua Mondială fără tutun" se adaugă campaniei de informare, educare şi comunicare cu privire la obiceiul fumatului, derulată în mai multe licee şi şcoli generale sub genericul "Alege un cămin sănătos". AGERPRES/(Ştefan Stan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua mondială fără tutun, marcată prin mai multe manifestări în ţară (grupaj) În fiecare an, pe 31 mai, în toată lumea se sărbătoreşte Ziua mondială fără tutun.
Prevenirea fumatului activ şi pasiv în familie Alexandria, 18 mai /Agerpres/ - Proiectul educativ "Alege un cămin sănătos" a fost lansat, miercuri, în judeţul Teleorman prin parteneriatul dintre Direcţia de Sănătate Publică, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.
Vaslui: DSP a demarat campania 'Învinge dependenţa de tutun! Recâştigă-ţi sănătatea!' Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog şi mai multe cabinete ale medicilor de familie a demarat vineri Campania 'Învinge dependenţa de tutun! Recâştigă-ţi sănătatea!', care se va desfăşura până la sfârşitul...
Teleorman: Pacienţii cu afecţiuni hepatice ies în stradă la Alexandria Ziua Mondială a Hepatitei de pe 28 iulie va fi marcată vineri în centrul municipiului Alexandria, acolo unde se vor afla pacienţi cu afecţiuni hepatice, dar şi voluntari care vor distribui materiale promoţionale de informare şi conştientizare a populaţiei.
Teleorman: "Ziua Mondială fără tutun", marcată printr-un marş la Tr.Măgurele "Ziua Mondială fără tutun" va fi marcată joi în municipiul Turnu Măgurele printr-un marş la care vor lua parte circa 500 de elevi de la şcolile din localitatea de pe malul Dunării, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES de Filiala Oltenia a Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie...