Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Elev cu dizabilităţi, ajuns în stare gravă la spital după o altercaţie cu un coleg
vineri, 17 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elev cu dizabilităţi, în vârstă de 15 ani, de la Şcoala specială 'Sfânta Maria' din Bistriţa a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a lovit puternic în zona capului în urma altercaţiei cu un coleg, petrecută în curtea unităţii de învăţământ.
Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri şi a fost raportat joi Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud de către conducerea şcolii.
'Am înţeles că într-o altercaţie care s-a produs aseară la 'Sfânta Maria', un tânăr cu dizabilităţi din învăţământul special ar fi fost grav rănit. Lovit, ar fi căzut şi ar fi dat cu capul de un suport dur. Băiatul lovit are 15 ani, iar cel care l-a lovit cu un an mai mult', a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şcolar adjunct Mircea Romocea.
Băiatul de 15 ani a fost transportat de urgenţă la Clinica de neurochirurgie din Cluj-Napoca, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
Atât conducerea Şcolii speciale 'Sfânta Maria' din Bistriţa, cât şi Poliţia, au declanşat anchete în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a produs incidentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Aproximativ 2.000 de copii, sprijiniţi de Fundaţia Inocenţi în cei 15 ani de activitate Fundaţia Inocenţi din Bistriţa, parte a organizaţiei Romanian Children's Relief, a sărbătorit luni împlinirea a 15 ani de activitate, timp în care aproape 2.000 de copii au beneficiat de programele sale sociale.
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Bistriţa: 14 angajaţi ai unei fabrici româno-germane de cablaje auto, transportaţi la spital cu probleme de sănătate Un număr de 14 angajaţi ai unei firme româno-germane de cablaje auto din municipiul Bistriţa, femei şi bărbaţi, au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri la spital, acuzând probleme de respiraţie şi stări de leşin, după ce li s-a făcut rău la locul de muncă. Incidentul nu a fost făcut, însă, public...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul din Bistriţa, singurul care a stabilit valoarea coplăţii Spitalul de Urgenţă din Bistriţa este singurul din judeţ care a stabilit încă de luni valoarea coplăţii pe care trebuie să o achite fiecare pacient externat, restul unităţilor spitaliceşti aşteptând încă deciziile consiliilor de administraţie.