Cele mai citite
 


Constanţa: Aterizare în regim de urgenţă pe Aeroportul 'Mihail Kogălniceanu' pentru salvarea unui pasager bolnav
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O aeronavă a companiei Lufthansa a aterizat în regim de urgenţă vineri pe Aeroportul Internaţional 'Mihail Kogălniceanu' pentru a i se acorda îngrijiri medicale unui pasager care a acuzat dureri în piept.
Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Elena Dragotă, a informat, printr-un comunicat remis presei, că avionul, cu 89 de pasageri la bord, venea din direcţia Tbilisi - Georgia cu destinaţia Munchen - Germania şi a aterizat pe aeroportul constănţean la ora 6,38.
''După aterizare, pasagerului i s-a acordat primul-ajutor de către medicii de pe aeroport, starea sa stabilizându-se. Acesta a fost diagnosticat cu o angină pectorală. Ulterior, a fost preluat de către o ambulanţă şi dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii'', a precizat reprezentanta aeroportului.
Potrivit acesteia, aeronava a decolat către Germania la ora 9,18.
Aeroportul Internaţional 'Mihail Kogălniceanu' este deschis operării aeronavelor în condiţii de iarnă, intervenindu-se în permanenţă cu utilaje de deszăpezire.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Angina pectorala tratata homeopat Angina pectorala este cea mai frecvent intalnita forma de debut a cardiopatiei ischemice. Ea se poate manifesta prin durere in zona anterioara toracelui (in drepul inimi) sau a sternului, dar si prin alt echivalent clinic: dispnee anxioasa (greutate in respiratie ),disconfort, tulburari de ritm...
Angina pectorala Angina pectorala este principala cauza a durerilor toracice dupa varsta de 35-40 de ani. Angina pectorala este una din formele de manifestare a cardiopatiei ischemice dureroase alaturi de angina instabila si infarctul miocardic.
CardioFort - revascularizarea miocardului (cardiopatie ischemica, angina pectorala) - CSID Oana Cuzino prezinta in cadrul emisiunii Ce se intampla doctore un reportaj dedicat noii metode de revascularizare a inimii fara operatie - tratamentul CardioFort, disponibil in premiera in Romania in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral. Aproape 1 milion de romani sufera de cardiopatie ischemica, bolile...
Poluarea ar antrena o mortalitate sporită după un accident cardiac /studiu/ Expunerea la poluarea din aer ar antrena o mortalitate sporită pentru persoanele care au suferit un infarct miocardic sau un atac de angină pectorală, potrivit unui studiu publicat miercuri în revista European Heart Journal, relatează AFP.
Durerile de spate Durerile de spate pot fi determinate atât de afecţiuni ale coloanei vertebrale cât şi de afecţiuni ale altor aparate şi organe. Bolile care ar putea produce dureri de spate pot fi ale aparatului respirator (pneumonie, cancer pulmonar), ale aparatului cardiovascular (angina pectorală, infarctul...
Cum poate afecta frigul sistemul cardiovascular? Frigul poate determina precipitarea apariţiei unor boli cardiovasculare majore precum infarctul miocardic acut, accidentele cerebrale vasculare, agravarea fenomenelor de angină pectorală, crize hipertensive şi decompensarea insuficienţei cardiace.