Cele mai citite
 


Neamţ: Gerul a făcut prima victimă la Piatra Neamţ
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 35 ani, a murit, în noaptea de joi spre vineri, îngheţat de frig.
Aceasta este prima victimă a gerului din această iarnă. Potrivit biroului de presă al spitalului din Piatra Neamţ, victima a fost găsită căzută pe stradă şi a fost adusă la spital de un echipaj SMURD.
'Bărbatul era în hipotermie severă. Imediat a intrat în şoc cardiorespirator şi a decedat', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, doctorul Sorin Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
La spital au ajuns, joi seara, tot în şoc hipotermic, alte două persoane fără adăpost, care însă au fugit vineri dimineaţă din spital.
Temperatura aerului atinge la Piatra Neamţ valori de până la minus 10 grade Celsius pe parcursul nopţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Un bărbat din comuna Agapia a murit, luni, după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Neamţ: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a înscris în PSD Chirurgul Alexandru Juncu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, s-a înscris în PSD şi va candida la alegerile locale pe lista pentru Consiliul Local.
Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, repus în funcţie de preşedintele CJ Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, dr. Ioan Lazăr, a fost repus în funcţie joi, prin ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean, progresistul Culiţă Tărâţă, după ce cu o zi în urmă fusese demis de vicepreşedintele CJ, social-democrata Emilia Arcan.
Neamţ: Sărbători liniştite la urgenţa Spitalului Judeţean Sărbătorile de iarnă din acest an au fost mai linişte din punctul de vedere al medicilor care au asigurat gărzile la Urgenţa Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost demis Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, doctorul Ioan Lazăr, a fost demis, miercuri, prin ordinul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Emilia Arcan.
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.