Cele mai citite
 


Covasna: Mai multe instituţii publice şi un întreg cartier, fără apă potabilă
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Locuitorii cartierului Simeria din Sfântu Gheorghe, precum şi mai multe instituţii publice din această zonă, printre care şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, nu vor avea apă la robinete în cursul zilei de vineri.
Conducerea Gospodăriei Comunale a anunţat că furnizarea apei va fi sistată între orele 8,00 şi 19,00 din cauza unor lucrări care se efectuează la conducta principală de aducţiune afectată luna trecută în urma unei alunecări de teren.
Directorul Gospodăriei Comunale, Kato Bela, a declarat pentru AGERPRES că după defecţiunea apărută în luna noiembrie s-a făcut o intervenţie provizorie pentru a putea fi reluată alimentarea cu apă iar în paralel s-a lucrat la o conductă de rezervă în lungime de 395 de metri care urmează să fie racordată vineri la reţea oraşului.
Sistarea apei afectează aproape 10.000 de cetăţeni care locuiesc în cartierul Simeria, dar şi mai multe instituţii publice, printre care Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde sunt internaţi aproape 700 de pacienţi şi cinci unităţi de învăţământ - trei şcoli, două grădiniţe şi sediul Universităţii.
Kato Bela a declarat că, la cererea conducerii Spitalului, în jurul amiezii instituţia va fi aprovizionată cu o cisternă cu apă.
Luna trecută, în urma avarierii conductei de alimentare, cartierul Simeria nu a avut apă mai bine de 24 de ore.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul Judeţean şi un întreg cartier din Sfântu Gheorghe, fără apă potabilă Locuitorii cartierului Simeria din Sfântu Gheorghe nu au apă la robinete de mai bine de 24 de ore din cauza unei defecţiuni apărute pe reţeaua de alimentare.
Covasna: Spitalul Judeţean şi un întreg cartier din Sfântu Gheorghe, fără apă potabilă Locuitorii cartierului Simeria din Sfântu Gheorghe nu au apă la robinete de mai bine de 24 de ore din cauza unei defecţiuni apărute pe reţeaua de alimentare.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.
Covasna: Lucrări de investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit în acest an 4,1 milioane de lei din bugetul Ministerului Sănătăţii pentru finalizarea lucrărilor de consolidare a corpului B al clădirii principale, a declarat miercuri, directorul instituţiei, Nagy Andras Robert.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.