Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: La minus şapte grade Celsius, în pijamale, pe stradă
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient în vârstă de 48 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a fost găsit de jandarmi joi seara pe stradă, îmbrăcat doar într-o pijama, deşi afară erau minus şapte grade Celsius.
Potrivit comunicatului de presă remis, vineri, de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud, bărbatul a fost văzut de o patrulă de jandarmi într-o intersecţie, motiv pentru care a fost urcat în maşină, iar jandarmii au încercat să afle la ce spital era internat.
'Jandarmii au trecut pe la fiecare spital din municipiu, până ce au aflat că acesta plecase fără acceptul medicului internist din cadrul Spitalului Judeţean. Marinel S. are 48 de ani şi este din Dorolea. Acesta a fost predat pe bază de proces-verbal, medicului la care fusese internat', se arată în comunicatul IJJ Bistriţa-Năsăud.
Pe tot parcursul sezonului rece, jandarmii şi-au propus să aibă în vedere astfel de cazuri, multe persoane fără adăpost fiind expuse în mod deosebit temperaturilor scăzute, ce pot provoca infecţii ale aparatului respirator, hipotermii sau degerături.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul judeţean de urgenţă plăteşte 24 de paznici şi un peisagist Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa plăteşte din veniturile proprii realizate nu mai puţin de 24 de paznici, 10 fochişti pentru centralele termice şi chiar un peisagist pentru întreţinerea serelor spitalului, potrivit listei de venituri pe luna aprilie afişate pe site-ul acestei unităţi medicale.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul din Bistriţa, singurul care a stabilit valoarea coplăţii Spitalul de Urgenţă din Bistriţa este singurul din judeţ care a stabilit încă de luni valoarea coplăţii pe care trebuie să o achite fiecare pacient externat, restul unităţilor spitaliceşti aşteptând încă deciziile consiliilor de administraţie.
Bistriţa-Năsăud: Proiect de reducere a stresului în rândul copiilor spitalizaţi, cu ajutorul fotografiei Fundaţia "Inocenţi" din Bistriţa a lansat, miercuri, proiectul "Fotografie pentru sănătate", de care vor beneficia zeci de copii spitalizaţi, care vor fi ajutaţi să treacă peste stresul provocat de tratamentul spitalicesc cu ajutorul artei fotografice.