Cele mai citite
 


Gorj: Poliţiştii anchetează cazul unui nou-născut găsit într-o ghenă
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii au început, vineri, o anchetă în cazul unui nou-născut descoperit într-o ghenă de gunoi din spatele Comisariatului Militar din municipiul Târgu-Jiu de către un locatar din zona respectivă.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, persoana care a găsit bebeluşul a sunat imediat la ambulanţă, nou-născutul fiind transportat ulterior la spital. Fetiţa era gros îmbrăcată, fiind învelită într-o pătură, iar lângă ea au mai fost găsite un biberon şi câteva haine.
Medicii de la Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu care s-au ocupat de micuţă au spus că aceasta s-a născut în urmă cu zece zile, cântăreşte 2,5 kilograme şi este sănătoasă.
Poliţiştii continuă ancheta pentru a descoperi cine este mama micuţei, care riscă închisoarea şi decăderea din drepturi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.
Gorj: Managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu s-a autosesizat în cazul unui bebeluş mort Managerul privat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Cristian Vlădoianu, a declarat, luni, că la nivelul unităţii medicale a fost constituită o comisie care va ancheta moartea unui nou-născut, după ce părinţii acuză medicii Secţiei de Pediatrie de malpraxis.
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul morţii unui făt Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au deschis, marţi, anchete în cazul unei femei însărcinate din comuna Muşeteşti al cărei făt a decedat înainte de naştere, evenimentul aflându-se şi în atenţia Colegiului Medicilor.
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul decesului unui nou-născut Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au demarat, joi, o anchetă în cazul unui bebeluş care a decedat la doar câteva ore de la naştere.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Gorj: Un nou-născut suferind de hipoxie, refuzat de Spitalul de Urgenţă din Craiova Reprezentanţii Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Craiova au refuzat internarea în cadrul secţiei a unui nou-născut din municipiul Târgu-Jiu, motivând că nu mai au locuri, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, şefa Secţiei Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu...