Cele mai citite
 


Tulcea: Microbuz cu copii şi salvare, blocate de zăpadă
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un microbuz cu circa 20 de copii care se întorceau de la şcoală a rămas blocat vineri în apropiere de localitatea Beştepe, din cauza zăpezii.
De asemenea, un autovehiculul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă este blocat în apropiere de localitatea Victoria iar trei maşini neechipate corespunzător sunt blocate între localităţile Tulcea - Agighiol şi Valea Nucarilor.
'În momentul de faţă avem utilaje şi intervenim în toate situaţiile care au apărut iar în aproximativ o oră lucrurile vor reveni la normal', a declarat pentru AGERPRES şeful Direcţiei Judeţene de Servicii Publice (DJSP) a Consiliului Judeţean Tulcea, Ion Constantin.
Potrivit sursei, cele 2.300 de tone de materiale antiderapante din stocurile instituţiei sunt suficiente pentru a acţiona pe raza judeţului Tulcea în condiţiile în care viscolul şi zăpezile vor continua să creeze probleme până la finele lunii februarie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţe blocate în zăpadă Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui ajung marţi cu dificultate la pacienţi din cauza celor patru drumuri naţionale şi nouă drumuri judeţene blocate.
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Comunicat de presă - IGSU Peste 135 de misiuni de intervenţie medicală şi de prim-ajutor s-au efectuat în ultimele 24 de ore cu sprijinul IGSU. În alte 160 de cazuri s-a intervenit pentru degajarea arborilor căzuţi în urma viscolului