Cele mai citite
 


Silvana Tudorache, noul subprefect al judeţului Botoşani
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Silvana Tudorache a fost instalată, sâmbătă, în funcţia de subprefect al judeţului Botoşani, în cadrul unei ceremonii la care a participat, alături de autorităţile locale, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Gheorghe Emacu.
Tudorache, care a deţinut până acum funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, va fi subprefect până la organizarea concursului pentru acest post.

'Noul mandat de subprefect reprezintă o provocare şi un nou început. În acelaşi timp, reprezintă o mare responsabilitate pe care mi-o asum', a afirmat Silvana Tudorache, de profesie medic pediatru.
Silvana Tudorache a preluat mandatul de subprefect după ce predecesorul său, Daniel Moruzi, a demisionat la scurt timp după plecarea din Uniunea pentru Progresul României a vicepreşedintelui Liviu Câmpanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Botoşani: Protest al angajaţilor Sanatoriului Podriga în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică Aproximativ 30 de angajaţi ai Sanatoriului de neuropsihiatrie de la Podriga au protestat, vineri, în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, în semn de nemulţumire faţă de decizia conducerii DSP de a nu autoriza, din punct de vedere sanitar, unitatea medicală.
ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2012 Fostul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi Valentin Boldea s-a aflat în incompatibilitate între 4 februarie 2011 şi 10 aprilie 2012, când a deţinut în paralel şi funcţia de medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", a anunţat marţi Agenţia...
Botoşani: Numărul persoanelor care au contactat hepatita A, de peste 10 ori mai mare decât în 2015 Numărul cazurilor de hepatită A din judeţul Botoşani a crescut, în primele nouă luni ale acestui an, de peste 10 ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat, pentru AGERPRES, epidemiologul şef al Direcţiei de Sănătate Publică, medical Ecaterina Chihaia.
Botoşani: DSP anunţă că nu va autoriza Sanatoriul Podriga din cauza nepotabilităţii apei Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga nu poate beneficia de autorizaţie sanitară de funcţionare în condiţiile în care apa nu îndeplineşte condiţiile de potabilitate, a anunţat, joi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Silvana Tudorache.
Botoşani: Prefectul cere aplicarea graduală a sancţiunilor pentru nerespectarea Legii anti-fumat Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, a cerut, miercuri, instituţiilor publice să aplice gradual sancţiunile prevăzute pentru nerespectarea Legii anti-fumat, de la avertismente la amenzi.