Cele mai citite
 


Bucureşti: Aproximativ 1.000 de solicitări la Ambulanţă, în ultimele 24 de ore
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 1.000 de solicitări au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul ambulanţei.
Ea a precizat că din cele 972 de solicitări 561 au fost urgenţe, iar dintre acestea 31 au fost pentru persoane căzute în stradă, 28 pentru suspiciune de fracturi, 31 de persoane cu traumatisme toracice abdominale, de bazin şi 73 de lipotimii.

Medicul Doina Mihăilă a explicat, într-o declaraţie acordată AGERPRES, că în această perioadă cu temperaturi ridicate oamenii trebuie să se protejeze de frig, să poarte căciuli, mănuşi, fulare, încălţăminte comodă care să nu alunece.
Cardiacilor şi persoanelor cu afecţiuni pulmonare medicul le recomandă să rămână în case până spre prânz şi să poarte îmbrăcăminte adecvată, să nu le lipsească fularul cu care să se acopere la nas şi gură şi, foarte important, să îşi ia medicaţia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Peste 3.000 de solicitări la Ambulanţă de luni până miercuri Peste 3.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni dimineaţă de la ora 8,00, până miercuri la ora 14,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Peste 2000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Capitalei Un număr de 2319 solicitări au fost înregistrate în intervalul 13 aprilie - 17 aprilie la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, dintre care 1400 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
În perioada sărbătorilor pascale peste 3.000 de solicitări la ambulanţă în Bucureşti şi Ilfov Numărul solicitărilor la Serviciul de ambulanţă al Capitalei şi judeţului Ilfov care s-au înregistrat în perioada sărbătorilor pascale a fost de 3.100, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Alis Grasu, managerul instituţiei.