Cele mai citite
 


Maramureş: Soţ şi soţie intoxicaţi cu monoxid de carbon
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane, soţ şi soţie, din satul Săsar, judeţul Maramureş, s-au intoxicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu monoxid de carbon.
Cei doi au fost găsiţi inconştienţi în locuinţa proprie.
Două echipaje SMURD au fost chemate la faţa locului să acorde primul ajutor. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

'În momentul în care noi am ajuns la locul solicitării, ambele persoane erau conştiente, uşor ameţite. Iniţial, aparţinătorii ne-au spus că i-au găsit inconştienţi. I-am pus sub tratament cu oxigeno-terapie, starea s-a ameliorat mult şi au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru continuarea investigaţiilor şi tratament', a declarat dr. Remus Mitre de la SMURD Maramureş.

La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii de la Recea şi o echipă de intervenţie de la E.ON Gaz, care a întrerupt furnizarea gazului la locuinţa unde a avut loc incidentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Tineri intoxicaţi cu monoxid de carbon din cauza unei microcentrale de apartament, salvaţi de pompieri Doi tineri din Baia Mare, soţ şi soţie, au fost salvaţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon cel mai probabil din cauza unei microcentrale de apartament defecte.
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Maramureş: Intoxicaţii cu monoxid de carbon din cauza neglijenţei Echipajele SMURD au fost alertate, în noaptea de luni spre marţi, după ce trei presoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o locuinţă din Baia Mare.
Maramureş: Ecograf nou pentru Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Baia Mare Baia Mare, 18 feb /Agerpres/- Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, a declarat joi că organizaţia urmează să achiziţioneze un ecograf destinat Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare.
Maramureş: Intoxicaţie în masă cu o subtanţă corozivă necunoscută, 10 copii afectaţi şi un adult Zece copii şi un adult s-au intoxicat în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o substanţă corozivă necunoscută, într-o locuinţă din municipiul Baia Mare în care se mutaseră de curând.
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.