Cele mai citite
 


Vaslui: Şoferul care a ajuns la spital în urma unui incident în trafic are tendoanele tăiate cu sabia
duminică, 19 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şoferul în vârstă de 26 de ani care a ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, în urma unui conflict care a avut loc în trafic, a fost lovit la picioare cu o sabie de către un alt tânăr.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, scandalul a fost început de tânărul care a fost tăiat cu sabia şi care deţinea obiectul respectiv.
În timp ce se afla la volanul maşinii sale le-a cerut altor tineri dintr-o altă maşină să îl urmeze. Aceştia au refuzat pentru că, susţin ei, nu îl cunoşteau pe şofer.

Atunci tânărul s-a enervat, a coborât din maşină cu o sabie şi a venit spre cei trei băieţi.
Martorii povestesc că cei trei tineri i-au smuls sabia din mână agresorului, iar unul dintre ei l-a lovit cu ea peste picioare vrând să îl împiedice să mai facă scandal.

''Pacientul în vârstă de 26 de ani a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate. El avea tendoanele de la picioare tăiate'', a declarat, duminică, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Aurora Popa.
Pe numele tânărului care a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu sabia, poliţiştii au mai întocmit joi un dosar penal pentru ultraj şi distrugere.

Acesta a pătruns în incinta unui liceu din municipiul Vaslui cu intenţia de a agresa un elev şi, potrivit IPJ, el a fost oprit de jandarmi şi de paznicii Liceului ''Ion Mincu'', în momentul în care acesta intenţiona să-l lovească pe tânăr.
Pentru a nu-l scăpa pe agresorul care intrase în curtea unităţii de învăţământ cu autoturismul, paznicii au închis porţile.
În momentul în care a fost luat la întrebări de jandarmi, tânărul i-a agresat pe aceştia verbal, după care s-a urcat în maşină cu intenţia de a fugi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Dosar penal pentru şoferul ambulanţei care a accidentat o femeie Poliţiştii vasluieni i-au întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, şoferului de pe ambulanţa SMURD care luni a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Vaslui: Spitalul de Urgenţă a sesizat Colegiul Medicilor în cazul bebeluşului mort la maternitate Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a sesizat luni Colegiul Medicilor şi Colegiul Asistenţilor Medicali în cazul bebeluşului care a murit săptămâna trecută la maternitatea unităţii sanitare vasluiene.
Vaslui: Ambulanţă care transporta un copil la spital, implicată într-un accident O maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care transporta un copil la un spital din capitală, a căzut miercuri într-o groapă pe DE 581 dintre Vaslui şi Bârlad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, în zona unui pod în...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.