Cele mai citite
 


Explozie puternică urmată de un incendiu, la Bacău
miercuri, 22 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs, marţi dimineaţa, într-un bloc de patru etaje din municipiul Bacau.
Trei persoane au fost preluate de echipele de salvare, dintre care două prezintă arsuri pe suprafeţe mari din corp, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Bacău, Adrian Colibaba.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Explozie puternică urmată de un incendiu, la Bacău O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs, marţi dimineaţa, într-un bloc de patru etaje de pe strada Martir Horea din municipiul Bacău.
Bacău: Bărbat cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu Un bărbat din localitatea băcăuană Frumuşelu a suferit arsuri de gradul II şi III pe 90 la sută din suprafaţa corpului în timpul incendiului care i-a cuprins, miercuri, casa.
Familiile afectate de explozia din Bacău vor primi câte 3.000 lei sprijin de la E.ON Familiile afectate de explozia de marţi dimineaţă, din Bacău, vor primi câte 3.000 lei sprijin de la E.ON, sumă care să acopere nevoile imediate ale persoanelor evacuate, se arată într-un comunicat al E.ON România.
UPDATE Bucureşti: Explozie în zona Valea Cascadelor; 7 victime cu arsuri O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică, în Bucureşti, în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, în incinta târgului de vechituri, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile.
Prahova: Explozie urmată de incendiu la o casă din comuna Băneşti O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică la o casă particulară din comuna prahoveană Băneşti, o persoană care a suferit arsuri fiind transportată la spital.
Explozie urmată de incendiu într-un bloc de locuinţe; trei persoane au ajuns la spital Trei persoane au ajuns, duminică, la spital în urma unei explozii produse într-un bloc din municipiul Suceava, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.