Cele mai citite
 


Olt: Anchetă la Spitalul Slatina, după decesul unei paciente cu sarcină extrauterină
miercuri, 22 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a început o anchetă după moartea unei paciente de 27 de ani, din comuna Brebeni, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei sarcini extrauterine, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, medicul Romeo Stănculescu.
O femeie de 27 de ani, din Brebeni, cu o sarcină extrauterină de cinci săptămâni, s-a prezentat în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina pentru că nu se simţea bine. A ajuns la Secţia Obstretică-Ginecologie, unde medicul a decis să intervină chirurgical pentru înlăturarea sarcinii extrauterine.
La câteva ore după intervenţia chirugicală femeia a murit. Marţi s-a făcut necropsia, dar nu a fost comunicat încă rezultatul acesteia.
Medicul Romeo Stănculescu a precizat că ancheta spitalului în acest caz este una obişnuită şi că după orice deces de acest gen se face anchetă pentru a stabili exact cauzele şi condiţiile producerii acestuia.
'Se face anchetă ca în orice alt caz de deces în spital. Nu este nimic suspect. Au fost respectate procedurile de diagnostic şi de tratament', a spus directorul medical al SJU Slatina.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe după moartea unui pacient cu degete tăiate Conducerea Spitalului Judeţean Olt a început o anchetă administrativă după ce un pacient în vârstă de 63 de ani, care a ajuns sâmbătă la spital cu degetele de la o mână tăiate, a murit ca urmare a unui infarct.
Olt: Intervenţie chirurgicală în premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă formată din trei medici printre care şi un obstetrician de la Spitalul Niguarda din Milano a efectuat vineri o intervenţie chirurgicală cu laparoscopul din blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, intervenţie ce constituie o premieră pentru spitalul din Slatina.
Olt: A început cercetarea penală în cazul pacientului care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Poliţia Slatina şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina au început o anchetă penală pentru a stabili dacă medicul Cornel Fulga se face vinovat de infracţiunea de ucidere din culpă în cazul pacientului care a murit duminică noapte, la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Medicul Tusciuc va fi reîncadrat la Spitalul Slatina Medicul ortoped Mircea Tusciuc, cercetat penal şi de Colegiul Medicilor în cazul morţii unui copil de 9 ani ca urmare a unei fracturi la mână, va fi reîncadrat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina în baza unei hotărâri judecătoreşti definitive a Tribunalului Olt care a anulat decizia spitalului de...
Olt: Deficit de medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, cunoscut în plan naţional din cauza scandalurilor provocate de moartea unor pacienţi, funcţionează cu un deficit de 50 de medici şi nu are niciun specialist în Ortopedie infantilă.
Olt: SJU Slatina va sesiza Colegiul Medicilor în cazul nou-născutului decedat Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Romeo Stănculescu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că spitalul va sesiza Colegiul Medicilor Olt în cazul nou-născutului care murit la naştere.