Cele mai citite
 


Tânăra de 28 de ani pentru care s-a oprit cursa Singapore - Amsterdam, operată de urgenţă la Spitalul Elias
miercuri, 22 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânăra singaporeză de 28 de ani din Singapore căreia i s-a făcut rău în timpul zborului cursei Singapore-Amsterdam, aterizată de urgenţă marţi dimineaţă pe Aeroportul Otopeni, a fost operată de sarcină extrauterină ruptă la Spitalul Clinic Elias de prof.dr. Radu Vlădăreanu, Şeful Departamentului de Ginecologie Obstetrică.
'A venit marţi dimineaţă la ora 8 cu hemoragie puternică, hemoglobină 3, i s-a administrat sânge, am operat-o şi acum este stabilizată. Mai stă în spital trei zile, fiind foarte anemică', a declarat, pentru AGERPRES, prof. dr. Radu Vlădăreanu.
Tânăra călătorea cu avionul pe ruta KLM Singapore Amsterdam, împreună cu soţul ei. I s-a făcut rău, a leşinat, iar după două ore s-a luat decizia ca avionul să aterizeze de urgenţă la Bucureşti.
Cursa şi-a reluat zborul spre Amsterdam la ora 8,45.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Anchetă la maternitate, după un presupus caz de malpraxis Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineaţă, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secţia de obstetrică şi ginecologie.
Medici ginecologi de la Spitalul de Urgenţă Vaslui, trimişi în judecată pentru luare de mită Trei medici de la Secţia Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind acuzaţi că cereau bani de la paciente pentru a face avorturi ilegale.
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Botoşani: O femeie a stat timp de o lună cu fătul mort în abdomen Botoşani, 19 iun/ Agerpres/- O femeie de 38 de ani din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani, a suferit două intervenţii chirurgicale după ce timp de peste o lună a păstrat în abdomen un făt mort, a declarat, joi, directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Mihaela Miler.
Vaslui: Medic condamnat la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu Magistraţii de la Tribunalul Vaslui au condamnat-o, marţi, pe fosta şefă a Secţiei Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, dr. Gabriela Rusu, la un an de închisoare cu suspendare, sub supraveghere.