Cele mai citite
 


Aterizare pe aeroportul Henry Coandă din cauza unei urgenţe medicale
miercuri, 22 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O aeronavă de linie care zbura pe ruta Singapore - Amsterdam a aterizat marţi dimineaţa, la ora 6.48, pe aeroportul Henry Coandă, din cauza unei urgenţe medicale, informează un comunicat transmis Agerpres de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
O pasageră însărcinată, aflată la bordul avionului, alături de alţi 300 de pasageri, se afla în stare de inconştienţă.
Aeronava a fost aşteptată la poziţia de parcare de o ambulanţă a serviciului medical al aeroportului. Echipa de intervenţie a acordat pasagerei asistenţa medicală de urgenţă şi a luat toate măsurile pentru stabilizarea pacientei, care prezenta semne de abdomen acut, având totodată tensiune arterială nedecelabilă şi puls periferic foarte slab.
Pacienta, monitorizată din punct de vedere al parametrilor vitali şi aflată sub tratament, a fost transportată cu ambulanţa aeroportului la unitatea de primiri urgenţe a unui spital din Bucureşti.
Aeronava şi-a reluat zborul spre Amsterdam, decolând de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 08:45.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Parteneriat pentru telemedicina de urgenţă Programul ''Respect pentru viaţă'', prin care România va beneficia de o reţea de asistenţă medicală de urgenţă la distanţă în 19 judeţe ale ţării, a fost lansat luni.
Asistenţa medicală în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai în Capitală va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: