Cele mai citite
 


Bihor: Donaţie Holcim pentru Centrul oncologic din Oradea
miercuri, 22 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Firma Holcim România a donat municipalităţii orădene 25.000 euro pentru viitorul centru oncologic care se va face în Oradea.
Potrivit unui comunicat remis de Primăria Oradea, donaţia s-a făcut printr-un contract de sponsorizare, sumă pentru care primarul Ilie Bolojan a ţinut să mulţumească în mod public firmei, adăugând, în comunicat, că din discuţiile purtate cu Roman Menz, directorul Holcim, există promisiunea continuării acestui parteneriat şi anul viitor, prin punerea la dispoziţie în mod gratuit a cimentului necesar construcţiei viitorului centru oncologic din Oradea.

De asemenea, şeful secţiei de oncologie din Spitalul Judeţean, dr. Simona Mihuţiu, a apreciat gestul de susţinere financiară, precizând că, având în vedere condiţiile improprii în care se desfăşoară activitatea în actuala secţie oncologică, construirea unui centru oncologic nou este un lucru foarte important şi benefic pentru toţi bolnavii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Centru Regional de Oncologie la Oradea, investiţie Medicana Group Consilierii municipali orădeni au aprobat, luni, iniţierea înfiinţării unui centru regional de oncologie dotat cu echipament medical de ultimă generaţie. Aceştia au aprobat procedura de atribuire a contractului de asociere cu o firmă privată - Medicana Group - pentru realizarea acestei instituţii medicale...
Bihor: Donaţie pentru copiii trataţi în secţia de oncologie a Spitalului municipal din Oradea Asociaţia sportivă Xterra din Oradea a donat luni Secţiei de oncologie pediatrică din Spitalul Municipal din Oradea un aparat pentru dezinfectarea aerului, achiziţionat din donaţiile şi sponsorizările adunate în urma campaniei "24 de ore pentru un zâmbet" din decembrie 2014.
Bihor: Donaţie în aparatură medicală de 24.000 de euro pentru Spitalul Municipal din Oradea Spitalul Municipal din Oradea a primit o sponsorizare importantă în bunuri destinate compartimentului de oncologie pediatrică, aparatura donată, în valoare totală de 24.000 de euro, fiind de ultimă generaţie.
Bihor: Secţia de radioterapie a viitorului Centru Oncologic, contractată Conducerea Spitalului Municipal 'Dr. Gavril Curteanu' din Oradea va semna miercuri contractul privind realizarea Secţiei de radioterapie a Centrului Oncologic şi achiziţionarea acceleratorului liniar de particule pentru terapie cu energii înalte, a anunţat marţi Primăria Oradea.
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Centrul integrat pentru tratament oncologic de la Oradea Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a inaugurat duminică, la Oradea (jud. Bihor, vest), Centrul integrat pentru tratament oncologic din cadrul Spitalului Municipal 'Gavril Curteanu', cel mai modern centru dintre toate cele existente în sistemul sanitar public din România, precum şi Secţia de gastr...
Bihor: Centru euroregional de intervenţie cardio-vasculară, la Oradea, prin proiect transfrontalier Municipiul Oradea ar putea avea începând cu anul acesta un Centru euroregional de intervenţie cardio-vasculară şi ar putea demara lucrările la o pistă internaţională de biciclete între Oradea şi prima localitate ungară, lungă de peste 35 de km.