Cele mai citite
 


Vaslui: IPJ obligat de instanţă să achite o datorie Spitalului de Urgenţă
miercuri, 22 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost obligat de Tribunalul Vaslui printr-o sentinţă definitivă să plătească suma de 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, bani care reprezintă serviciile de expertiză medicală efectuate în perioada 1 ianuarie 2009-30 martie 2010.
Reprezentanţii IPJ Vaslui susţin că au achitat deja restanţele către unitatea sanitară.

'Am primit şi noi comunicarea asupra sentinţei Tribunalului Vaslui cu privire la procesul intentat de spital. Comunicarea a venit la începutul săptămânii, dar noi între timp am achitat datoria de 600.000 de lei. Am plătit imediat după ce am primit de la Bucureşti sumele de care aveam nevoie. De asemenea, am mai plătit către spital şi 150.000 de lei pentru facturile emise după data la care am fost acţionaţi în instanţă', a declarat, marţi, pentru AGERPRES Valentin Radu, juristul IPJ Vaslui.

SJU Vaslui a acţionat în instanţă la începutul anului 2010 IPJ Vaslui, pentru neplata expertizelor medico-legale.

Iniţial, IPJ a fost acţionat în judecată pentru recuperarea unui debit de 630.000 de lei, bani care reprezentau neplata expertizelor medicale efectuate de Serviciul de Medicină Legală până la data de 26 ianuarie 2010.

Avocaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au cerut în instanţă ca plata sumelor restante să fie acoperită din fondurile Ministerului de Finanţe, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi cele ale IGPR.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IPJ Vaslui, acţionat în instanţă de Spitalul de Urgenţă pentru neplata unor datorii Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui se judecă, de mai bine de jumătate de an, cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), pentru neplata expertizelor medico-legale.
Vaslui: Anchetă la SJU privind ilegalităţi cu medicamentele bolnavilor de cancer Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat verificări la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde ar fi fost decontate reţete fictive pentru pacienţii bolnavi de cancer.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.
Vaslui: Scandal provocat de un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un pacient dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sub escortă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), după ce acesta şi-a ameninţat cu moartea concubina, a provocat joi seara, scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii sanitare, a spart un geam cu capul şi a...
Vaslui: Şefa Secţiei de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a demisionat după trimiterea în judecată Şefa Secţiei de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Gabriela Rusu, a demisionat din funcţie după ce a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu.
Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unei femei care abia fusese externată din spital Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unei femei în vârstă de 34 de ani, din localitatea vasluiană Fundul Văii, care a murit în condiţii suspecte.