Cele mai citite
 


Ejacularea prematură, o dereglare genetică?
luni, 4 iunie 2012   ::   4 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala, Urologie
 

Ejacularea prematură ar putea fi o dereglare genetică, potrivit unui nou studiu realizat în Finlanda şi preluat de agenţia de presă ANI.

Cercetătorii finlandezi au ajuns la această concluzie după ce au intervievat peste 3.000 de perechi de gemeni de sex masculin în privinţa primului contact sexual din viaţă.

Cei mai mulţi dintre cei chestionaţi au recunoscut că au experimentat disfuncţie erectilă şi ejaculare precoce în timpul primului lor act sexual.

Studiul confirmă credinţa generală conform căreia aceste probleme sunt cauzate deseori de factori externi precum consumul de alcool sau presiunea psihică prea mare.

Autorii studiului au precizat totuşi că ejacularea prematură pare să fie în strânsă legătură şi cu diverşi factori genetici, cauzele sale nefiind doar psihologice. Concluzia întăreşte astfel ipoteza unui alt studiu, realizat în Olanda, care a făcut corelaţia între ejacularea precoce şi o genă ce reglementează nivelul de serotonină.

Şeful echipei de cercetători, David Goldmeier, a declarat că recunoaşterea cauzei genetice a acestei probleme sexuale poate deschide calea dezvoltării unor noi medicamente pentru bărbaţii care suferă de aşa ceva.AGERPRES/(Daniel Duncă)

 

Notare
Comentarii
Buna ziua

Tuturor care aveti probleme de acest gen, va recomand sa pacurgeti un manual care cu siguranta va va ajuta.
Nu este conceput de mine, dar l-am recomandat mai multor persoane care au venit la cabinetul meu si pe care i-a ajutat.

Il gasiti la adresa : http://www.ejaculare-precoce.com

Succes ,

Dr. psiholog Stamate Sergiu

de florinzamfir
Daca intereseaza pe cineva sa cumpere Finegra, tin va anunt ca face minuni la capitolul acesta.

In primul rand da o erectie masiva pentru ca relaxeaza vasele de sange si se pompeaza mai mult sange in 'membru'. Iar al doilea bonus fain la ea e ca are efecte cam pe 2 zile. Ramai cu o excitabilitate usoara doua zile la rand. Plus ca mai taie putin din sensibilitate si termini mult mai greu.

Daca intereseza pe cineva, pretul pt o folie cu 4 tablete este de 25 de Ron. Si se ia jumate de tableta cu 20 de minute inaintea 'distractiei'

0747.470.670

Buna ziua

Tuturor care aveti probleme de acest gen, va recomand sa pacurgeti un manual care cu siguranta va va ajuta.
Nu este conceput de mine, dar l-am recomandat mai multor persoane care au venit la cabinetul meu si pe care i-a ajutat.

Il gasiti la adresa : http://www.ejaculare-precoce.com

Succes ,

Dr. psiholog Stamate Sergiu

de Marcel
Io am ejaculare precoce de mai multi ani, dar nu imi fac nici un fel de problema. Sincer nu mi se pare asa grav si sigur o sa se rezolve singura aceasta afectiune.


Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dependenţa şi impulsivitatea bărbaţilor sunt înscrise în ADN Starea de dependenţă şi impulsivitatea bărbaţilor au cauze genetice, conform unui nou studiu realizat de cercetători americani care au identificat gena răspunzătoare, transmite LiveScience.com.
Cercetători canadieni au descoperit o variantă genetică ce ar întârzia apariţia bolii Alzheimer O anumită genă ar putea întârzia cu cel puţin patru ani declanşarea bolii Alzheimer, afirmă o echipă de cercetători canadieni într-un studiu preluat de AFP.
Consumul de alcool în rândul minorilor este foarte ridicat; românii încep să bea de la 14 ani Consumul de alcool în rândul minorilor este foarte ridicat, iar vârsta medie la care românii încep să consume aceste produse este de 14 ani, a declarat, miercuri, Florin Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Spirits România, într-o conferinţă de presă.
Au fost identificate cauzele genetice ale migrenelor O echipă de cercetători francezi a ajuns la concluzia că un ansamblu de trei gene se află la originea migrenelor, conform unui material publicat pe site-ul france.soir.fr.
Abuzul de alcool este mai periculos pentru fete decât pentru băieţi (studiu) Un studiu realizat de cercetători americani arată că urmările unei beţii sunt mai persistente asupra creierului fetelor decât asupra creierului băieţilor, îndeosebi din motive fiziologice şi hormonale, scrie site-ul maxisciences.com.
Un pahar de alcool l-ar face pe consumator mai atrăgător (studiu) Un pahar de alcool ar modifica în mod favorabil aspectul feţei, făcându-l mai atrăgător pe consumator. Mai mult de două pahare duc însă la efectul contrar - este concluzia la care a ajuns o echipă de cercetători britanici de la Universitatea din Bristol care a realizat un studiu pe această temă.