Cele mai citite
 


Bugetul Sănătăţii a fost adoptat de plenul Parlamentului
joi, 23 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Plenul reunit al Parlamentului a adoptat miercuri bugetul Ministerului Sănătăţii, singurele amendamente admise fiind cele care au fost aprobate şi de Comisiile reunite de buget, privind redistribuirea unor sume de bani pentru spitalele trecute la administraţiile locale.
Amendamentele adoptate de Comisiile de buget-finanţe au fost cele propuse de deputatul UDMR Petru Lakatos privind redistribuirea de sume în interiorul bugetului MS pentru spitalele care au fost trecute la administraţiile publice locale.

Astfel, pentru finanţarea aparaturii medicale şi a echipamentelor de comunicare în urgenţă au fost redistribuite alte 20 de milioane de lei iar pentru reparaţiile capitale a fost alocată aceeaşi sumă spre a fi transferată către administraţiile publice.
Potrivit proiectului propus de Guvern, Ministerul Sănătăţii ar urma să primească anul viitor 4,4 miliarde lei de la bugetul de stat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Ministerul Sănătăţii trimite Corpul de control la Spitalul 'Sf. Pantelimon'' Ministerul Sănătăţii a decis organizarea unei acţiuni comune a Corpului de control împreună cu Serviciul de Medicină de Urgenţă care să analizeze dacă se probează informaţiile apărute în presă despre modul în care sunt folosite medicamentele la unitatea ATI a Spitalului "Sf. Pantelimon" din Bucureşti...
Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost aprobat de Parlament Parlamentul a adoptat, joi, proiectul de buget pe 2013 al Ministerului Sănătăţii cu două amendamente - unul care priveşte suplimentarea cu suma de 5 milioane de lei prin realocare de la Ministerul Finanţelor pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul Clinic de Urgenţă "Louis Ţurcanu" din Timişoara şi...
Salvaţi Copiii solicită MS alocarea urgentă a fondurilor adecvate pentru secţiile de neonatologie Organizaţia Salvaţi Copiii solicită Ministerului Sănătăţii, luând în considerare nivelul ridicat al mortalităţii infantile în România şi riscurile semnalate de neonatologi, alocarea urgentă, pentru anul în curs, a fondurilor adecvate pentru secţiile de neonatologie, astfel încât acestea să asigure e...
Serviciul de urgenţă 112 va avea dispeceri instruiţi la standarde europene Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda, aflat în subordinea Ministerului de Interne din Finlanda, vor forma specialişti şi formatori români în dispecerizarea integrată de urgenţă.
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.