Cele mai citite
 


Sorin Oprescu a vizitat Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucureşti
joi, 23 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat miercuri Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucureşti, aflat în cartierul Berceni, unde sunt cazate 275 de persoane în vârstă cu diverse forme de handicap.
El s-a întreţinut cu bătrânii aflaţi în îngrijirea acestui complex, în general bătrâni care suferă de Alzheimer, i-a încurajat şi le-a urat multă sănătate în noul an.

Capacitatea totală a complexului menţionat este de 300 de locuri. Bătrânii internaţi beneficiază de servicii medicale, de cazare, hrană şi de toate cele necesare unui trai decent.
Totodată, edilul-şef, împreună cu jurnaliştii care îl însoţeau, a vizitat noul Centrul destinat persoanelor fără adăpost amenajat în Curtea Spitalului 'Sf. Luca'.

Acesta are o capacitate de 50 de locuri şi le oferă persoanelor încadrate în acest segment cazare, mâncare, hrană şi condiţii de igienizare atunci când se lasă gerul.
Conform datelor furnizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, pe parcursul anului s-au investit 65.000 de euro pentru amenajarea acestui centru şi a celui containerizat din Calea Şerban Vodă, care poate adăposti 160 de persoane fără locuinţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oprescu: Căminul de bătrâni ''Acad. Nicolae Cajal'' va fi gata în luna octombrie Căminul de bătrâni ''Acad. Nicolae Cajal'' va fi gata în luna octombrie'', a declarat sâmbătă, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Primarul Sorin Oprescu a inaugurat prima policlinică socială gratuită Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat marţi, prima policlinică socială gratuită adresată persoanelor defavorizate din Bucureşti.
Direcţia de Asistenţă Socială şi spitalelor din subordinea PMB, pregătite de iarnă Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS) din Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) este gata să adăpostească, în această iarnă, un număr de 251 de persoane fără adăpost.
A fost deschis Complexul integrat de servicii sociale pentru adulţi "Sf. Ioan" Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi cu prilejul deschiderii Complexului integrat de servicii sociale pentru adulţi "Sf. Ioan" că acesta este "o premieră în România", fiind gândit după standarde "civilizate".
Primarul Oprescu a inaugurat primul centru din Bucureşti pentru îngrijirea bolnavilor la domiciliu Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat, sâmbătă, la sediul Fundaţiei Crucea Alb-Galbenă, primul Centru-pilot de coordonare a serviciilor de îngrijiri la domiciliu din municipiul Bucureşti, adresat persoanelor aflate în stare de dependenţă la domiciliu, ce nu pot primi asistenţă îndelungată...
Primarul Sorin Oprescu a cerut deszăpezirea străzilor din zona şcolilor, spitalelor şi instituţiilor publice Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat operatorilor de deszăpezire să acţioneze în noaptea de luni spre marţi cu material antiderapant în zona pantelor, rampelor şi a podurilor, dar şi pe arterele principale şi cele laterale, în special la intrările în şcoli, spitale şi instituţii...