Cele mai citite
 


Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice
joi, 23 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Potrivit medicilor bârlădeni, în momentul în care a ajuns la camera de gardă adolescenta era în stare gravă.
Asistenţii sociali susţin că fata a consumat substanţele etnobotanice cu un grup de prieteni, în afara Centrului de Plasament 'Elena Farago' Bârlad, unde este instituţionalizată de mai mulţi ani.
'Cei de la centrul din Bârlad au anunţat Salvarea imediat după ce tânăra s-a întors din oraş. Colegii mei au spus că ea se simţea foarte rău şi din această cauză au considerat că are nevoie urgentă de tratament de specialitate. Am deschis o anchetă internă pentru a stabili în ce condiţii a părăsit adolescenta centrul în cursul serii, atunci când a avut loc incidentul', a declarat pentru AGERPRES Ionel Armeanu, directorul DASPC Vaslui.
Medicii de la Bârlad au diagnosticat-o pe fată cu intoxicaţie cu substanţe etnobotanice şi din cauza stării sale de sănătate s-a decis transferul ei la Spitalul de Copii 'Sfânta Maria' din Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă într-un centru de plasament după ce un copil a consumat substanţe etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui copil care a ajuns la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice.
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Un minor dintr-un centru de plasament, în comă alcoolică la spital Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis în cursul zilei de joi o anchetă în cazul unui minor dintr-un centru de plasament care a ajuns la spital în comă alcoolică.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.