Cele mai citite
 


Cel puţin 40 de persoane linşate în Haiti de la declanşarea epidemiei de holeră (oficial)
vineri, 24 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel puţin 40 de persoane au fost linşate în Haiti de la începutul epidemiei de holeră, la jumătatea lunii octombrie, de către grupuri care le-au acuzat de vrăjitorie pentru răspândirea maladiei, a informat miercuri Ministerul Comunicării şi Culturii, relatează AFP.
Acest nou bilanţ îl revizuieşte pe cel dat publicităţii de autorităţile haitiene la începutul lui decembrie, când se anunţa moartea a 14 persoane în incidente similare produse în departamentul Grand'Anse, din sud-vestul ţării.

În total, 2.591 de persoane şi-au pierdut viaţa de la declanşarea epidemiei şi 121.518 au fost tratate pentru această maladie, conform ultimului bilanţ oficial de la 17 decembrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Holeră în Haiti: 1.523 de morţi, potrivit unui nou bilanţ Epidemia de holeră care a lovit Haiti de la mijlocul lunii octombrie a făcut 1.523 morţi, potrivit unor cifre publicate joi de Ministerul Sănătăţii, informează AFP.
Holeră în Haiti: 724 de morţi, potrivit unui nou bilanţ Epidemia de holeră din Haiti a provocat moartea a 724 de persoane, dintre care patru la Port-au-Prince, în timp 11.000 de bolnavi au fost spitalizaţi, a anunţat joi Ministerul haitian al Sănătăţii, potrivit unui nou bilanţ, informează AFP.
Holeră în Haiti: 284 de morţi, potrivit unui nou bilanţ Epidemia de holeră din Haiti a făcut 284 de morţi şi a cauzat spitalizarea a 3.612 persoane, potrivit unui nou bilanţ furnizat marţi de autorităţile medicale din ţară, informează AFP.
Bilanţul epidemiei de holeră în Haiti depăşeşte 900 de morţi Ultimul bilanţ al epidemiei de holeră declanşate în Haiti în urmă cu trei săptămâni indică 917 morţi, ea manifestându-se deocamdată în şase din cele zece departamente, informează Reuters.
Haiti: 76 de noi morţi în epidemia de holeră (Ministerul Sănătăţii) Port-au-Prince, 17 nov /Agerpres/ - Epidemia de holeră din Haiti s-a soldat cu 1.100 de morţi în total, conform unui nou bilanţ comunicat miercuri de Ministerul Sănătăţii, cu 76 mai mulţi decât la raportarea difuzată anterior, relatează AFP.
Epidemia de holeră din Haiti a provocat peste 2900 de morţi- Epidemia de holeră din Haiti a provocat 2901 morţi de la apariţia ei, la jumătate lunii octombrie, şi un total de 134.678 de cazuri înregistrate, relevă un nou bilanţ al Ministerului haitian al Sănătăţii, citat joi de AFP.