Cele mai citite
 


Accidentul de la Parlament: Medicii de la Spitalul Universitar au făcut o primă evaluare - probleme ortopedice şi faciale
vineri, 24 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul care s-a aruncat joi de la balconul Camerei Deputaţilor are probleme ortopedice şi faciale, a indicat prima evaluare a stării sale de sănătate făcută la Spitalul Universitar, unde a fost transportat de SMURD.
Dr. Leonard Grecescu, locţiitorul purtătorului de cuvânt al spitalului, a declarat, pentru AGERPRES, că se continuă evaluările, iar un buletin medical va fi prezentat la ora 12,00.
Potrivit unor surse din anturajul său profesional, bărbatul este tehnician la TVR, are 41 de ani şi doi copii, dintre care unul autist. Ajutorul de însoţitor pe care îl primea pentru acest copil ar fi fost suspendat, au precizat sursele citate, care au adăugat că bărbatul a intrat la Palatul Parlamentului cu o acreditare de presă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUUMC,despre evoluţia celor 10 militari ucraineni răniţi, aduşi la Bucureşti: Au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică Militarii ucraineni transferaţi, miercurea trecută, de la Baza 90 Transport Aerian, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) 'Dr. Carol Davila', au fost consultaţi de o echipă medicală multidisciplinară, iar în acest moment "au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică în...
Parlament: Deputaţii şi senatorii au respins în această săptămână moţiunea de cenzură (sinteză) Moţiunea de cenzură "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD" a fost respinsă luni de plenul Parlamentului cu 154 voturi pentru, 12 împotrivă şi două anulate.
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti cumpără materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti vrea să achiziţioneze, printr-o procedură de licitaţie deschisă, materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă în SEAP.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.