Cele mai citite
 


Accidentul de la Parlament: Bărbatul nu are nicio leziune care să-i pună în pericol viaţa (spital)
vineri, 24 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viaţa bărbatului care s-a aruncat joi din balconul Parlamentului nu este pusă în pericol, a anunţat directorul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu.
El a precizat că pacientul este conştient şi a răspuns la toate manevrele făcute de medici. 'Nu are nicio leziune care să-i pună în pericol viaţa', a completat Cârstoiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Parlament: A început şedinţa în care preşedintele Băsescu susţine un discurs pe teme de politică internă Şedinţa în care preşedintele Traian Băsescu susţine un discurs pe probleme de politică internă a început, miercuri, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Parlament: Deputaţii şi senatorii au respins în această săptămână moţiunea de cenzură (sinteză) Moţiunea de cenzură "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD" a fost respinsă luni de plenul Parlamentului cu 154 voturi pentru, 12 împotrivă şi două anulate.
Parlament: Şedinţa comisiilor reunite de buget a fost suspendată; opoziţia a părăsit lucrările Şedinţa comisiilor reunite de buget-finanţe ale Parlamentului a fost suspendată sâmbătă la prânz din lipsa cvorumului, opoziţia retrăgându-se de la lucrări.
Parlament: 95 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei A/H1N1 Bucureşti, 13 ian /Agerpres/ - Aproximativ 95 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei A/H1N1, până miercuri, în jurul orei 16.00, la cabinetul medical de la Palatul Parlamentului.
Spitalul Universitar: Opt răniţi mai sunt internaţi; nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol Opt persoane rănite în incendiul de la Colectiv mai sunt internate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, acestea neavând leziuni care să le pună viaţa în pericol, a declarat luni managerul unităţii medicale, prof. dr. Cătălin Cârstoiu.
Accidentul de la Parlament: Medicii de la Spitalul Universitar au făcut o primă evaluare - probleme ortopedice şi faciale Bărbatul care s-a aruncat joi de la balconul Camerei Deputaţilor are probleme ortopedice şi faciale, a indicat prima evaluare a stării sale de sănătate făcută la Spitalul Universitar, unde a fost transportat de SMURD.