Cele mai citite
 


Brăila: Camere de luat vederi în Spitalul Judeţean, pentru descurajarea şpăgii
vineri, 24 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un sistem de camere de luat vederi va fi montat anul viitor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect care are drept scop descurajarea celor care încearcă să dea sau să ia şpagă în spital, după cum a declarat în cadrul unei conferinţe de presă directorul medical al instituţiei, dr. Mihail Iugulescu.
'Avem un proiect pentru monitorizarea camerelor de gardă şi a secţiilor cu camere de luat vederi, pentru a nu mai exista suspiciuni cu privire la şpaga primită sau nu de medici. În 6-7 luni, vom pune la punct informatizarea tuturor secţiilor', a declarat dr. Mihail Iugulescu.

Potrivit directorului medical, în perioada imediat următoare Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va trece printr-un amplu proces de modernizare, investiţie care se ridică la peste 12 milioane de euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: A început reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean, proiect în valoare de peste 25 milioane lei Reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 25 milioane lei, au demarat, iar primele termene au ca perioadă de finalizare sfârşitul lunii mai, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Două milioane de euro pentru reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a lansat pe SEAP procedura de achiziţie publică pentru reabilitarea şi dotarea Blocului Operator, investiţie care se ridică la aproximativ două milioane de euro şi care va fi realizată din bugetul Consiliului Judeţean şi din fondurile propriile ale spitalului.
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.