Cele mai citite
 


Directorul Spitalului Universitar: Adrian Sobaru va fi operat la începutul săptămânii viitoare
vineri, 24 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 24 dec /Agerpres/ - Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, a declarat, vineri, că bărbatul care s-a aruncat cu o zi în urmă de la balconul Camerei Deputaţilor, Adrian Sobaru, este în afara oricărui pericol şi va fi operat la nivelul feţei la începutul săptămânii viitoare.
''Pacientul va fi operat la începutul săptămânii viitoare, la nivelul feţei. Vreau să înţelegeţi că dl. Sobaru este unul dintre cei 230 de oameni internaţi ieri în spital. Fiecare are povestea lui, fiecare are necazurile lui, important este să consumăm un act medical în condiţii echitabile, în condiţii corecte, în condiţii de linişte şi pentru el şi pentru medici'', a precizat directorul spitalului. Cârstoiu a mai spus că, cel mai probabil, în maximum o săptămână, Adrian Sobaru ar putea pleca acasă.
Acesta a arătat totodată că angajatul TVR este însoţit permanent în spital, nu mai este sedat şi de vineri dimineaţa a început să fie consiliat psihologic.
''Am avut o discuţie absolut încântătoare cu dl Sobaru. Îi pare rău (n.r. de cele întâmplate). Familia a înţeles că trebuie să-i fie aproape, mâine o să aibă un meniu tipic zilei de Crăciun'', a mai spus acesta.
Un bărbat s-a aruncat, joi dimineaţă, din loja Camerei Deputaţilor, în timp ce premierul Emil Boc îşi susţinea discursul la dezbaterea moţiunii de cenzură asupra legii-cadru a salarizării bugetarilor.
Bărbatul, electrician la TVR, care are în jur de 40 de ani, purta un tricou pe care scria 'Ne-aţi ciuruit, ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri, ne-aţi vândut', iar înainte de a fi scos cu targa din sala de plen a strigat 'Libertate!'.
Directorul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, preciza joi că pacientul este conştient şi a răspuns la toate manevrele făcute de medici.
Potrivit acestuia, leziunile bărbatului sunt localizate în principal în regiunea feţei.
''Sunt fracturi la nivelul oaselor care compun faţa, fracturi ale oaselor frontale, bilateral, adică fruntea, fracturi la nivelul nasului şi la nivelul globilor oculari. Nu are leziuni ale membrelor, decât simple contuzii, nu are leziuni toracice, intercostale, abdominale, i s-au făcut investigaţii - radiografie, computer tomograf, analize de laborator'', menţiona el. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Computer tomograf pentru Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu' Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti va fi dotat cu un computer tomograf nou, în urma unei campanii naţionale ''Mi-e poftă să fac bine!''.
Sibiu: Un nou computer tomograf la Spitalul Clinic Judeţean Pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu beneficiază de posibilitatea efectuării unor investigaţii medicale complexe cu ajutorul noului computer tomograf din dotarea Laboratorului Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală, conform unui comunicat remis marţi AGERPRES.
Covasna: Computer tomograf, pus în funcţiune la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristof' din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune un computer tomograf performant, achiziţionat anul trecut cu sprijinul financiar al Ministerului Sănătăţii.
Satu Mare: Computer tomograf inaugurat la Spitalul Judeţean Un modern computer tomograf (CT) a fost dat în folosinţă joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, fiind primul astfel de aparat din dotarea unităţii spitaliceşti.
Spitalul Malaxa dispune de singurul computer tomograf care poate investiga persoanele supraponderale Spitalul "Nicolae Malaxa" dispune de un computer tomograf care este singurul care poate face investigaţii pentru persoanele supraponderale cu greutate de până la 480 de kg.
Vâlcea: SJU oferă pacienţilor analize la noul computer tomograf Noul computer tomograf achiziţionat de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va fi funcţional începând de săptămâna viitoare, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, dr. Dan Ponoran.