Cele mai citite
 


Ciclism: Van Houts, suspendat temporar pentru clenbuerol
duminică, 26 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Federaţia olandeză de ciclism (KNWU) l-a suspendat pe campionul naţional de mountain bike Rudi van Houts până la confirmarea probei B a unei analize care a dat pozitiv la clenbuterol.
Federaţia a anunţat că suspendarea este până la obţinerea unui nou aviz şi reprezintă 'o precauţie disciplinară', până când rutierul îşi va demonstra nevinovăţia. Van Houts, 26 de ani, a anunţat că va lupta să-şi dovedească inocenţa, dând la analiză o probă de carne, el afirmând, ca şi Contador, că a mâncat carne contaminată la un concurs în Mexic, în luna octombrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ciclism: Alberto Contador, 4 zile sub judecata TAS Ciclistul spaniol Alberto Contador, un jucător german de tenis de masă, 5 fotbalişti mexicani, ca şi aproximativ 100 de internaţionali de juniori au fost, recent, depistaţi pozitiv la clenbuterol, dar alergătorul spaniol este singurul care trebuie să răspundă, de luni şi până joi, în faţa Tribunalului...
Ciclism: Lance Armstrong îl susţine pe Ivan Basso în lupta împotriva cancerului Fostul ciclist american Lance Armstrong şi-a manifestat susţinerea faţă de rutierul italian Ivan Basso, care a dezvăluit luni că suferă de cancer testicular, maladie descoperită cu ocazia unui control medical efectuat cu ocazia actualei ediţii a Turului Franţei.
Ciclism: Fundaţia creată de Lance Armstrong îşi schimbă numele Fundaţia pentru lupta împotriva cancerului înfiinţată în 1997 de americanul Lance Armstrong îşi schimbă numele pentru a se disocia de fostul ciclist căruia i-au fost retrase toate cele şapte titluri cucerite în Turul Franţei pentru dopaj, informează cotidianul L'Equipe.
Ciclism: Lance Armstrong declară că lucrul cel mai important din viaţa lui este Livestrong Americanul Lance Armstrong, de 7 ori câştigător al Turului ciclist al Franţei, a declarat că lucrul cel mai important făcut de el de când a revenit în ciclismul profesionist în 1998, după lupta cu cancerul, a fost crearea organizaţiei Livestrong.
Fotbal: Carnea consumată de cei cinci mexicani nu conţinea clenbuterol Carnea consumată de cei cinci fotbalişti din reprezentativa Mexicului, depistaţi pozitiv în urma unui control antidoping, nu conţinea clenbuterol, a anunţat guvernul mexican, citat de Associated Press.
Ciclism: Dopaj - UCI face apel împotriva deciziei Federaţiei spaniole de reducere a pedepsei lui Sevilla Uniunea ciclistă internaţională a anunţat că a depus apel împotriva deciziei Federaţiei spaniole de a-i reduce de la 2 ani la şase luni pedeapsa cu suspendare a ciclistului spaniol Oscar Sevilla, controlat pozitiv la un produs mascant în timpul Turului ciclist al Columbiei din 2010.