Cele mai citite
 


Baschet: Diana Taurasi, depistată pozitiv la un control antidoping
duminică, 26 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Diana Taurasi, vedeta echipei feminine de baschet a SUA, a fost depistată pozitiv la un control antidoping în campionatul turc, unde evoluează la Fenerbahce Istanbul, scrie presa din Turcia, citată de AFP.
Jucătoarea a fost suspendată provizoriu de club, în aşteptarea rezultatelor probei B, a anunţat Federaţia Turcă de Baschet. Potrivit acesteia, Taurasi a fost controlată pozitiv la modafinil, un medicament utilizat pentru tulburări de somn, apnee nocturnă şi narcolepsie.
Avocatul lui Taurasi, Howard Jacobs, citat de agenţia Anadolu, a afirmat că substanţa incriminată nu e un steroid şi că sportiva a cerut analiza probei B.
De două ori învingătoare cu SUA la Jocurile Olimpice, Taurasi e legitimată din acest an la Fenerbahce Istanbul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Se înfiinţează prima asociaţie a pacienţilor care se suferă de tulburări de somn Bucureşti, 25 ian /Agerpres/ - Prima asociaţie de pacienţi care suferă de tulburări ale somnului - Asociaţia Naţională de Somnologie - a fost înfiinţată de Sănătatea Media Group şi are ca principal scop informarea şi sprijinirea persoanelor cu tulburări de somn: sforăit, sindrom de apnee în somn, apnee...
Baschet masculin: Clubul Energia Târgu Jiu va organiza o deplasare în Turcia pentru 30 de fani Clubul Energia Târgu Jiu va organiza o deplasare în Turcia pentru fanii care vor să susţină echipa din tribunele arenei "Hayri Gur Spor Salonu" la turneul Final 4 EuroChallenge, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial.
Ziua Internaţională a Somnului, marcată la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" Aproximativ un milion de români suferă de tulburări de somn - sindromul de apnee în somn de tip obstructiv - şi cel mult 20% dintre aceştia se află în tratament, a afirmat vineri prof. dr. Florin Mihălţan, preşedinte Societăţii Române de Pneumologie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Somnului, marcată...
Aproximativ un milion de români suferă de tulburări de somn Bucureşti, 14 martie/Agerpres/ - Aproximativ un milion de români suferă de tulburări de somn, iar anual sunt depistaţi o mie de noi pacienţi cu apnee în somn.
SUA aprobă un medicament mult aşteptat împotriva hepatitei C Administraţia pentru Produse Alimentare şi Medicamente din Statele Unite ale Americii (FDA) a aprobat un medicament mult aşteptat împotriva hepatitei C care ar putea oferi un remediu mai rapid pentru milioanele de persoane infectate cu acest virus care afectează ficatul, informează sâmbătă Associated...
SUA: Cel puţin şapte morţi în urma unei epidemii de meningită provocată de un medicament infectat Cel puţin şapte persoane au murit de meningită în SUA şi alte 91 au contractat această maladie din cauza unor injecţii cu steroizi contaminaţi, potrivit unui nou bilanţ dat publicităţii duminică, preluat de AFP, care remarcă o agravare a situaţiei.