Cele mai citite
 


Bacău: BCR a dăruit de Crăciun 700 de pături unor familii nevoiaşe din municipiu
duminică, 26 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţi ai filialelor băcăuane ale BCR au dăruit, în ziua de Crăciun, 700 de pături unor familii nevoiaşe din Bacău.
Beneficiarii au fost desemnaţi de Crucea Roşie România, partener al băncii în acest proiect.
'Este normal ca în aceste momente să ne îndreptăm ajutorul spre cei mai puţin norocoşi, spre oamenii nevoiaşi din comunităţile în care trăim şi muncim. Şi pentru că frigul constituie o mare problemă în această perioadă pentru aceştia am ales să îi ajutăm cu pături călduroase, atât de necesare în perioada de iarnă', a declarat pentru AGERPRES Nicoleta Grăjdeanu, director judeţean de retail al băncii.
BCR marchează, împreună cu angajaţii săi, în decembrie, 20 de ani de la înfiinţarea băncii, prin acelaşi gest multiplicat în toate localităţile unde are filiale, dăruind peste 10.000 de pături unor familii sărace.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie Bacău a finalizat un proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de trai într-un centru de plasament Filiala de Cruce Roşie Bacău a finalizat, vineri, implementarea proiectului ''Îmbunătăţirea condiţiilor de trai în centrul de plasament Henri Coandă", la finanţarea cărui au contribuit Societatea Naţională de Cruce Roşie din România şi Crucea Roşie Germană.
Bacău: Campanie umanitară "Caravana de Crăciun", demarată de filiala Crucii Roşii Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Bacău a demarat, luni, campania umanitară "Caravana de Crăciun".
Bacău:'Testul cortului' a marcat debutul taberei de pregătire pentru intervenţii în caz de dezastre, organizată de Crucea Roşie Tabăra de pregătire pentru intervenţii în caz de dezastre, organizată în zona Galion din preajma oraşului Comăneşti pentru voluntarii din cinci judeţe de Crucea Roşie Bacău, a debutat joi cu 'Testul cortului'.
Crucea Roşie Suedeză, vizită în România Dezvoltarea unor proiecte finanţate din fonduri europene în beneficiul persoanelor vulnerabile, în special de etnie romă, a reprezentat tema principală a discuţiilor dintre reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România şi cei ai Crucii Roşii Suedeze.
Donaţie de 30.000 de dolari oferită Crucii Roşii Române pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţii Crucea Roşie Română a primit, joi, o donaţie în valoare de 30.000 de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţiile care au avut loc în vara acestui an.
Crucea Roşie Română şi ADPSE ''Catalactica'', parteneri într-un program de formare profesională pentru personal medico-social Proiectul strategic ''Pro-Sănătate - Creşterea accesului angajaţilor din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă'', demarat de Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică (ADPSE) ''Catalactica'' în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie...