Cele mai citite
 


O moaşă înfruntă zăpada pe schiuri pentru a asista o naştere
duminică, 26 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O moaşă s-a deplasat sâmbătă pe schiuri la o femeie pe cale să nască, pe insula daneză Bornholm, complet paralizată de ninsoare, au relatat media locale. O altă moaşă care trebuia să o asiste pe femeie a fost blocată pe drum într-o maşină blindată a armatei, notează AFP.
Bornholm, o insulă de circa 43.000 de locuitori, situată între coastele poloneze şi suedeze, este complet blocată de joi seara de un strat gros de zăpadă. Autorităţile au renunţat să deblocheze drumurile impracticabile şi poliţia a lansat un apel locuitorilor să rămână acasă.

Doar câteva vehicule pe şenile ale armatei daneze încearcă să efectueze transporturi de urgenţă, dar chiar şi acestea se împotmolesc adesea în zăpadă.AGERPRES/()
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Căderile masive de zăpadă şi viscolul au paralizat Europa; zeci de morţi din cauza hipotermiei Furtunile puternice de zăpadă şi temperaturile scăzute au provocat moartea a zeci de persoane în ultimele două zile în Europa. Conform unui bilanţ provizoriu, cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute din cauza intemperiilor şi a temperaturilor scăzute, relevă Associated...
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...
Brăila: A fost instituit serviciul de permanenţă în toate primăriile, ca urmare a Codului Portocaliu de ninsoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a dispus vineri, în şedinţă extraordinară, instituirea serviciului de permanenţă în toate primăriile din judeţ, ca urmare a atenţionării de Cod Portocaliu de ninsoare şi vânt, emisă pentru perioada 16 ianuarie, ora 20,00 - 17 ianuarie, ora 20,00.
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.
Brăila: Consilierii judeţeni au aprobat cumpărarea de urgenţă a două şenilate Consilierii judeţeni brăileni au aprobat cumpărarea de urgenţă a două şenilate, după ce Brăila s-a aflat de două ori în ultima săptămână sub Cod Roşu de viscol şi ninsoare, iar zeci de localităţi din judeţ au rămas blocate în nămeţi pentru că dotarea cu utilaje de intervenţie în caz de urgenţă s-a dovedit...