Cele mai citite
 


Iordania vrea să intre pe piaţa românească a turismului medical
duminică, 26 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iordania este pe cale să transforme rapid turismul medical într-un pilon al economiei regatului, căutând clienţi pentru promovarea serviciilor sale medicale şi pe piaţa românească, informează vineri Global Arab Network.
La începutul lunii octombrie, Iordania şi România au convenit să consolideze cooperarea în sectorul sănătăţii, în contextul în care Bucureştiul s-a oferit să ajute la pregătirea medicilor în serviciile de urgenţă de specialitate, în timp ce există, de asemenea, planuri de a exporta în România produse farmaceutice realizate în Iordania.

Potrivit ministrului român al Sănătăţii, Attila Cseke, există potenţial pentru turiştii medicali din ţara sa de a veni în Iordania, atât timp cât taxele percepute sunt mai mici decât cele din alte ţări.

Eforturile Iordaniei de a intra pe piaţa românească reprezintă doar cel mai recent pas dintr-o campanie mult mai amplă pentru a extinde domeniul de aplicare a sectorului turismului medical.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
World Vision România susţine urgenţa îmbunătăţirii accesului la servicii medicale de calitate pentru categoriile vulnerabile La iniţiativa Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi şi a Comisiei pentru sănătate publică din Senat, Fundaţia World Vision România a organizat la Palatul Parlamentului conferinţa-dezbatere intitulată “Drepturile Pacienţilor - între teorie şi practică”, marcând astfel Ziua...
Attila Cseke: SMURD-ul din România a devenit un model şi pentru alte state Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - SMURD-ul românesc a devenit un model şi pentru alte state, a precizat, vineri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, la Târgu Mureş, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.
Lidl România a donat cinci motociclete SMURD, pentru intervenţia de urgenţă la nivelul Capitalei Lanţul de magazine Lidl România a donat cinci motociclete SMURD, pentru intervenţia rapidă în situaţii de urgenţă la nivelul mai multor zone din Capitală, respectiv Piaţa Presei Libere, Grozăveşti, Piaţa Victoriei, Detaşamentul Mihai Vodă, Pache Protopopescu şi Vitan.
Comunicat de presă - Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România APMGR: Parlamentul României trebuie să aprobe de urgenţă introducerea calculului diferenţiat al taxei clawback pentru a opri dispariţia medicamentelor cu preţ accesibil
Spitalul Militar a iniţiat o campanie de informare şi promovare a donării de sânge Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'' a iniţiat o campanie de informare şi promovare a donării de sânge, intitulată ''Numai împreună putem salva!'', în vederea creşterii numărului de donatori şi salvării vieţii pacienţilor care au nevoie de transfuzii sanguine.
Miniştrii Sănătăţii din România şi Iordania au semnat un plan de acţiune pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi omologul său iordanian, Ali Hyasat, au semnat vineri un plan de acţiune care vizează dezvoltarea relaţiilor bilaterale în domeniile chirurgie şi neurochirurgie vasculară, chirurgie pediatrică, asistenţă medicală de urgenţă, turism medical.