Cele mai citite
 


Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă BGS a fost implicată, duminică seară, într-un accident de circulaţie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Ioana Preda, ambulanţa BGS a intrat în coliziune cu un autoturism, în urma impactului fiind rănite uşor două persoane - şoferul ambulanţei şi o asistentă care se afla în acest vehicul.
''O persoană în vârstă de 54 de ani care conducea un autoturism Logan pe str. Câmpia Libertăţii circula dinspre Bd. Liviu Rebreanu către Bd. Basarabia şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă BGS care venea dinspre Bd. Mihai Bravu către Bd. Nicolae Grigorescu. Ambulanţa se deplasa cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune. Pentru că nu a acordat prioritate, nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, şoferului de pe autoturismul Logan i-a fost întocmit dosar penal'', a adăugat Ioana Preda.
Un alt accident s-a petrecut luni dimineaţă, în zona Bd. Poligrafiei, în faţa Hotelului Ramada, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp al RENEL, care a căzut peste autoturism.
''Au fost chemaţi la faţa locului lucrătorii RENEL pentru a remedia defecţiunea'', a adăugat oficialul MAI.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Ambulanţă care transporta un pacient implicată într-un grav accident de circulaţie O ambulanţă care transporta un pacient a fost izbită în plin, joi, într-o intersecţie din Timişoara, după ce un tânăr de 18 ani, aflat la volanul unei maşini BMW, nu a acordat prioritate Salvării.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Hunedoara: Un şofer băut a intrat cu maşina într-o ambulanţă Două cadre medicale şi şoferul unei ambulanţe au fost răniţi uşor într-un accident de circulaţie care s-a produs pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, după ce un şofer băut nu a respectat regulile de prioritate şi a pătruns cu autoturismul într-o intersecţie.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O autosanitară de la Servicul de Ambulanţă judeţean Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident de circulaţie produs din vina unui şofer neatent.
Galaţi: Asistenta de pe ambulanţa implicată în gravul accident de pe DN 25 a murit Asistenta medicală de pe ambulanţa implicată în gravul accident de circulaţie produs marţi pe DN 25 în comuna gălăţeană Barcea a decedat.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.