Cele mai citite
 


Constanţa: Un şofer a plonjat cu maşina de pe faleză în Marea Neagră
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un şofer a scăpat cu răni uşoare după ce, în noaptea de duminică spre luni, a plonjat cu maşina de pe faleza municipiului Constanţa în Marea Neagră, de la o înălţime de circa cinci metri.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, autoturismul marca Toyota a rămas sprijinit de stabilopozi, conducătorul auto reuşind să iasă din autovehicul până la sosirea unui echipaj al ISU ajuns la locul producerii accidentului, după ce un cetăţean a sunat la numărul unic de urgenţă 112.
Şoferul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul judeţean unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, fără a fi necesară internarea lui, şi, conform poliţiştilor, bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări efectuate a reieşit că acesta a ieşit cu maşina de pe carosabil, în zona Comandamentului Marinei Militare, a pătruns pe faleză, a rupt balustrada de protecţie şi a plonjat în Marea Neagră.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Persoane rănite, după ce o ambulanţă în misiune a fost proiectată într-un perete în urma coliziunii cu un autoturism Şase persoane au fost rănite după ce, în noaptea de miercuri spre joi, în staţiunea Eforie Nord, o ambulanţă care transporta un pacient la spital a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui şofer nu i-a acordat prioritate de trecere, fiind apoi proiectată în peretele unui imobil.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
ISUJ Constanţa: Explozia de la Petromidia nu a generat emanaţii de particule periculoase în atmosferă Specialiştii decontaminare Chimică Biologică, Radiologică şi Nucleară (CBRN) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului (ISUJ) Constanţa au anunţat luni noaptea că în emisiile din atmosferă rezultate în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia nu au fost identificaţi compuşi...
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.