Cele mai citite
 


Olt:Un tânăr a murit şi alţi doi sunt în comă, după ce au consumat etnobotanice
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a murit în cursul nopţii la Balş şi alţi trei au ajuns, luni, la spital, după ce au consumat împreună etnobotanice şi apoi au lăsat gazele deschise.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, a declarat, luni, că cei patru tineri sunt din Craiova şi se aflau la Balş în locuinţa unui prieten pentru a petrece împreună Crăciunul. Duminică seara, proprietarul casei i-a căutat la telefon, dar tinerii nu au răspuns, aşa că a anunţat poliţia. În locuinţa respectivă, poliţiştii au găsit patru tineri, unul decedat şi alţi trei în stare de inconştienţă, iar în aer se simţea un miros puternic de gaze.
Surse medicale susţin că unul dintre tineri ar fi spus că a consumat etnobotanice împreună cu prietenii săi şi, fiind în stare euforică, au lăsat gazele deschise. Ulterior, el ar fi revenit asupra declaraţiei şi a negat consumul etnobotanicelor.
Şeful Unităţii Primiri Urgenţe de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Ecaterina Buzău, a spus că doi tineri au fost aduşi la spital în comă şi unul cu stare de somnolenţă. Cei aflaţi în comă sunt în prezent la Secţia de Terapie Intensivă, iar al treilea a fost externat.
Medicii din Slatina nu pot despista dacă tinerii au consumat sau nu etnobotanice, pentru că nu au echipamentele medicale necesare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Olt: Posibile disfuncţionalităţi în cazul pacientei obeze decedate Slatina, 1 aug /Agerpres/ - Femeia de 240 de kilograme din Drăghiceni, care a decedat la spital la Craiova, a stat în ambulanţă, în cursul nopţii trecute, o oră şi treizeci de minute pentru a fi trasportată de la UPU Slatina la UPU Craiova, deşi era în stare foarte gravă.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a întrunit circa 90% din criteriile de acreditare Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi acreditat cu aproximativ 90% dintre criterii îndeplinite, potrivit managerului unităţii sanitare Andrei Iordache, care a menţionat că unele secţii au îndeplinit toate criteriile de acreditare.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Olt: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe după moartea unui pacient cu degete tăiate Conducerea Spitalului Judeţean Olt a început o anchetă administrativă după ce un pacient în vârstă de 63 de ani, care a ajuns sâmbătă la spital cu degetele de la o mână tăiate, a murit ca urmare a unui infarct.