Cele mai citite
 


Olt:Un tânăr a murit speriat de o petardă
luni, 27 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slatina, 27 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a răspuns în perioada Crăciunului la 320 de solicitări, majoritatea pacienţilor fiind victimele propriilor excese alimentare sau de băuturi alcoolice.
Şeful SJA Olt, Laurenţiu Moisiu, a declarat, luni, că trei persoane, dintre cele pentru care a fost solicitată intervenţia ambulanţelor, au decedat. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din oraşul Corabia, care a murit a doua zi de Crăciun în urma unui infarct. El s-a speriat după ce a auzit pocnitura unei petarde. Tânărul avea afecţiuni cardiace şi sperietura i-a fost fatală.
Un bărbat din Drăgăneşti, a murit în ziua de Crăciun înecat cu caltaboş, iar un altul de 36 de ani a decedat în urma consumului excesiv de alcool.
Laurenţiu Moisiu a precizat că personalul medical de la SJA a acordat ajutor pentru 137 de persoane care au suferit afecţiuni digestive după ce au consumat exagerat alimente şi pentru 80 de persoane care au băut prea mult alcool. Majoritatea acestor cazuri nu au necesitat internarea. Tot în primele două zile de Crăciun, ambulanţele au intervenit şi pentru acordarea ajutorului medical pentru opt persoane implicate în accidente rutiere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Olt: De Anul Nou, mai puţine cazuri de exces alimentar decât de Crăciun Medicul Adrian Popa din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt a declarat, luni, că în primele trei zile ale anului numărul persoanelor care au solicitat ajutor medical de urgenţă a fost mult mai mare decât în alte perioade, dar gravitatea afecţiunilor provocate de excesul de alimente şi alcool a fost mai...
Olt: Peste 20% din solicitările la Ambulanţă au fost pentru cazuri de lipotimie Solicitările la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au crescut marţi, în cea mai călduroasă zi din acest an, cu peste 10%, aproape un sfert din cazurile la care au ajuns echipajele medicale de urgenţă fiind lipotimii, a afirmat directorul medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.