Cele mai citite
 


Tulcea: Concert multi-anual caritabil pentru o fetiţă hipoacuzică
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Căminul cultural din satul Văcăreni găzduieşte, luni, prima ediţie a concertului multi-anual 'Colindăm pentru...', dedicat persoanelor aflate în situaţii deosebite.
Iniţiativa organizării acestui concurs aparţine profesoarei Antoaneta Benu care a fost susţinută financiar în demersul său de deputatul PNL, Octavian Marius Popa.
'Concertul din acest an este dedicat Laviniei, o fată de 13 ani, care nu poate auzi, ea având nevoie de o operaţie de implant cohler care costă 40.000 de euro. Colindăm anul acesta pentru ea, sperând ca anul viitor să audă sunetele colindelor', a declarat luni pentru AGERPRES Antoaneta Benu.
Lavinia Ţăndără este, potrivit sursei, elevă în clasa a VI-a la şcoala din oraşul Măcin, suferă de hipoacuzie bilaterală profundă şi, în ciuda faptului că nu este într-o unitate de învăţământ specială, ea se numără printre copiii fruntaşi la învăţătură.
'Deocamdată nu pot spune care sunt sumele strânse în conturile deschise pentru Lavinia. Ele vor fi cunoscute abia pe data de 5 ianuarie, atunci când în faţa unui notar din Galaţi urnele care au fost sigilate tot de acesta vor fi deschise', a menţionat Antoaneta Benu.
Ea a mai spus că doreşte să continue seria concertelor 'Colindăm pentru...', prin acest demers dorindu-se sprijinirea persoanelor cu înclinaţii deosebite, dar care sunt dezavantajate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pacienţii de la sate din Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa vor beneficia de consultaţii fără a se deplasa la oraş Aproape 200 de medici de familie din mediul rural din judeţele Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa au primit echipamente portabile pentru diverse analize şi au fost instruiţi cum să le folosească, astfel încât bolnavii cronici nu vor mai trebui să parcurgă zeci de kilometri până la oraş pentru a-şi efectua...
Tulcea: Austria şi Ungaria au câştigat cea de a II-a ediţie a Cupei europene de triatlon pentru juniori Reprezentanţii Austriei şi Ungariei au câştigat, duminică, la Tulcea, marile premii ale celei de a II-a ediţii a Cupei europene de triatlon pentru juniori.
Galaţi: 84 de medici de familie din mediul rural se implică în proiectul Telemedicina Un număr de 84 de medici de familie din mediul rural, din judeţul Galaţi, dintre cei 107 existenţi, se vor implica în proiectul Telemedicina, finanţat de Ministerul Sănătăţii prin fonduri europene, a declarat, luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Galaţi, Valentin Boldea.
Manifestări organizate în ţară cu ocazia zilei de 1 Iunie (grupaj II) În întreaga ţară, vineri sunt organizate manifestări cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Spectacole, tombole, baluri mascate, concursuri de desene pe asfalt, competiţii sportive sau artistice, toate îi aşteaptă pe cei mici pentru a se distra şi a se bucura de o zi specială.
Galaţi: O nouă cameră senzorială inaugurată de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi a fost marcată joi de Fundaţia 'Inimă de Copil' din Galaţi prin inaugurarea unei camere senzoriale amenajată prin proiectul 'Împreună pentru viitorul lor', în cadrul Centrului multifuncţional de recuperare şi reabilitare Galaţi, au anunţat reprezentanţii...
Tulcea: Sprijin financiar privat pentru atragerea medicilor pediatri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea va primi sprijin financiar pentru atragerea medicilor la secţia Pediatrie care este deservită acum de un singur doctor specialist şi de un rezident.