Cele mai citite
 


Starea de sănătate a lui Adrian Sobaru se ameliorează
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a lui Adrian Sobaru, bărbatul care s-a aruncat de la balconul Palatului Parlamentului, se ameliorează, urmând să fie operat în această săptămână, a declarat luni, pentru AGERPRES, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar.
Bărbatul, electrician la televiziunea publică, s-a aruncat, joi dimineaţă, din balconul Camerei Deputaţilor, în timp ce premierul Emil Boc îşi susţinea discursul la dezbaterea moţiunii de cenzură asupra legii-cadru a salarizării bugetarilor.
El a suferit mai multe fracturi la nivelul oaselor care compun faţa, fracturi ale oaselor frontale, bilateral, adică fruntea, fracturi la nivelul nasului şi la nivelul globilor oculari.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc:Va mai dura ceva timp până când creşterea economică se va resimţi şi în buzunarele românilor Primul ministru Emil Boc a subliniat, vineri, că ieşirea din recesiune economică va avea efecte în privinţa nivelului de trai al românilor după încă o perioadă de timp.
Premierul Boc face apel la dialog, spunând că nu cărămizile aruncate reprezintă o soluţie Premierul Emil Boc a făcut apel, duminică, la dialog, punctând că nu "cărămizile aruncate în dreapta şi stânga" reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii.
Emil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de leiEmil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de lei Executivul va permite Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să încheie angajamente legale suplimentare, de maximum 500 de milioane de lei, pentru a putea asigura necesarul de medicamente, printr-o ordonanţă de urgenţă care urmează să fie adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, a anunţat...
Emil Boc: Sper ca în privinţa parteneriatului public-privat, UE să aibă cu România aceeaşi deschidere ca şi cu alte ţări membre Premierul Emil Boc şi-a exprimat miercuri, în discursul susţinut la conferinţa financiară organizată de Forum Invest şi BNR, speranţa ca UE să aibă în privinţa parteneriatului public-privat aceeaşi deschidere faţă de România pe care a avut-o în trecut cu alte ţări membre, în condiţiile în care "regimul...
Emil Boc: Sperăm ca până la 19 august să găsim un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii care să continue reforma în sănătate Liderii Coaliţiei de guvernământ au discutat în cadrul şedinţei de luni problema găsirii unui nou ministru la portofoliul sănătăţii, a declarat premierul Emil Boc, precizând că până pe 19 august, când expiră interimatul la Ministerul Sănătăţii al lui Cseke Attila, să fie găsit un înlocuitor pentru acesta...
Emil Boc: Nu rezultă o cauzalitate directă între cele două decese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a spitalului Premierul Emil Boc a declarat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, unde participă la Conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că "ministrul Sănătăţii are susţinere să facă reformă în sănătate pentru că aceasta este necesară".