Cele mai citite
 


Arad: Peste 85 kg de heroină au fost depistate în 2010 de poliţiştii de frontieră
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi capturat, în cursul anului 2010, peste 85 kg heroină precum şi alte substanţe interzise, cea mai mare parte a acestora fiind descoperite pe sensul de ieşire din ţară.
'În cursul anului 2010, lucrătorii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad au depistat 85,62 kg heroină şi 13.509 comprimate si fiole cu substanţe anabolizante (testosteron, sustamed, testofort, etc), toate la PTF Varsand', a declarat luni, comandantului IJPF Arad, comisar şef Ioan Handra.
Totodată, urmare a activităţilor desfăşurate de lucrătorii poliţiei de frontieră, în colaborare cu Autoritatea Naţională Vamală şi Garda Financiară, în 2010 au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 5.073.469 lei şi bunuri găsite abandonate în valoare de 115.988 lei.
'În ceea ce priveşte traficul de ţigări, la nivelul IJPF Arad au fost înregistrate 11 cazuri în urma cărora s-au confiscat 289.990 pachete ţigări pentru care posesorii lor nu deţineau documente de provenienţă, fiind aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.500 lei, de către lucrătorii IJPF Arad, şi două sancţiuni de către lucrătorii vamali în valoare totală de 120.000 lei', a mai adăugat comandantul IJPF Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Substanţe interzise, descoperite la frontieră, într-un microbuz condus de un cetăţean german Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit într-un mircobuz, care transporta colete din Republica Moldova având ca destinaţie Republica Irlanda, diferite comprimate şi fiole cu substanţe interzise prin lege, conform ordinului Agenţiei Naţionale Antidoping din România.
Arad: Sancţiuni contravenţionale aplicate pentru nerespectarea normelor sanitar-veterinare Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad şi-a intensificat acţiunile de control pe linia respectării normelor specifice, în apropierea sărbătorilor pascale.
Garda Financiară a confiscat, în noiembrie, bunuri farmaceutice în valoare de 3,8 milioane lei Comisarii Gărzii Financiare Bucureşti au confiscat, în decursul lunii noiembrie a.c., bunuri în valoare de aproximativ 3,8 milioane lei şi a instituit măsuri asiguratorii pentru suma de 93,7 milioane lei, acţiunile de control vizând domeniul comercializării şi distribuirii produselor farmaceutice, se...
Brăila: Marfă confiscată şi sancţiuni contravenţionale aplicate societăţilor care vând etnobotanice Două societăţi comerciale din Brăila, care comercializează produse etnobotanice, au fost sancţionate contravenţional şi s-au ales cu o parte din marfă confiscată, în urma unei acţiuni de verificare, întreprinse în baza unui ordin emis de prefectul de Brăila, Dumitru Popa, se arată într-un comunicat de...
Arad: Mai mult de 26% dintre elevii arădeni sunt dispuşi să consume droguri Arad, 8 mar /Agerpres/ - Mai mult de 26% dintre elevii arădeni şi-au exprimat disponibilitatea de a consuma droguri, într-un sondaj de opinie referitor la cunoştinţele, atitudinile şi practicile asociate consumului de tutun, alcool şi droguri în rândul elevilor din municipiul Arad, efectuat recent de...
Imagini şocante pe pachetele de ţigări vândute în Franţa din 2010 Din 2004, numărul pachetelor de ţigări cumpărate în Franţa n-a mai scăzut. Până la sfârşitul anului viitor, ar trebui să apară pe ambalajul ţigărilor imagini şocante, informează cotidianul Le Figaro.