Cele mai citite
 


Suceava: Bani din fondul de rezervă pentru familii aflate în dificultate extremă
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa Consiliului Judeţean de luni repartizarea sumei de 21.600 de lei pentru mai multe persoane aflate în dificultate extremă.
Banii au fost alocaţi din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, ca ajutor pentru trei persoane care şi-au pierdut casele în incendiu şi pentru o alta care are nevoie de hemodializă.
Astfel, Tipa Andreea, din Suceava, a primit 3.600 de lei pentru efectuarea unor şedinţe de hemodializă, iar Omania Dumitru, din Măgura, Buliga Gheorghe, din Pîrteşti de Sus, şi Cîrdei Maria, din Vicov de Sus, pentru a depăşi dramele prin care trec prin pierderea caselor în incendiu, au primit între 4.000 şi 10.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Incendiu la Halta CFR Probota Două tinere au suferit arsuri, una fiind internată în spital, în urma unui incendiu izbucnit, luni, la locuinţa de serviciu de la Halta CFR din localitatea suceveană Probota, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Dan Moroşanu.
UPDATE/ Suceava: Pompieri din Ungaria au intervenit la stingerea unui incendiu la Cornu Luncii Un echipaj de pompieri din Ungaria a intervenit sâmbătă la stingerea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea suceveană Cornu Luncii.
Suceava: Un bătrân a ajuns la spital cu arsuri la faţă şi la mîini în urma unui incendiu Un bătrân din Vama a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, după ce a fost victima unui incendiu izbucnit în gospodăria sa.
Suceava: O femeie a murit, iar fiica ei a suferit arsuri încercând să o salveze dintr-un incendiu O femeie a murit vineri, la Rădăuţi, iar fiica acesteia a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă în încercarea de a o salva dintr-un incendiu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.
Suceava: Un bebeluş şi mama lui au ajuns la spital, intoxicaţi cu fum într-un incendiu O femeie şi copilul acesteia, în vârstă de 4 luni, au ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri, într-o locuinţă din Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
Suceava: Octogenar cu faţa şi mâinile arse, după ce a încercat să stingă un incendiu Un octogenar a ajuns, marţi, la spital cu arsuri pe faţă şi mâini, după ce a încercat să stingă un incendiu.