Cele mai citite
 


Neamţ: O bătrână a ars de vie în condiţii suspecte
marţi, 28 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O bătrână de 78 de ani din comuna Bălţăteşti a decedat, luni, după ce a ars de vie, fără să se producă însă vreun incendiu.
Potrivit unor surse din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, victima locuia în aceeaşi casă cu fiica sa. Unul dintre nepoţi a povestit anchetatorilor că în jurul orei 17.00 a văzut-o pe bătrână cu hainele arzând şi a aruncat cu apă pe ea pentru a stinge flăcările.
Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.
Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă şi trebuie să elucideze modul în care hainele victimei au luat foc, în condiţiile în care nu s-a produs niciun incendiu în locuinţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Bărbat decedat într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa Un bărbat de 80 de ani a fost găsit decedat luni într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa din oraşul Negreşti Oaş.
Neamţ: Incendiu la o pensiune în comuna Vânători O pensiune din comuna Vânători, în apropierea Mănăstirii Neamţ, a ars aproape în totalitate în urma unui incendiu care a izbucnit luni dimineaţă.
Neamţ: Zeci de şcoli, fără autorizaţii sanitare şi de securitate la incendiu Zece la sută din şcolile din judeţul Neamţ nu au autorizaţii sanitare de funcţionare sau de securitate la incendiu, potrivit unei situaţii ce a fost prezentată, marţi, în Colegiul Prefectural, de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Neamţ: Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Un bărbat din comuna Agapia a murit, luni, după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Dosar incendiu Maternitatea Giuleşti: Asistenta Florentina Cârstea, condamnată definitiv la 2 ani şi 2 luni închisoare cu executare Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti a fost condamnată definitiv joi de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti la doi ani şi două luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, în dosarul incendiului din...